Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της - «Συζητάμε από το πρωί...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της - «Συζητάμε από το πρωί...»

Την αλλαγή που έχει κάνει στη θεματολογία της με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές του Κορυδαλλού -δείτε εδώ το κελί της- ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής 5/4 της εκπομπής.

Μπορεί η εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας να έχει κατά κύριο λόγο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ωστόσο δεν μπορεί να παραλείψει και να μην αναφερθεί διεξοδικά σε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από αυτήν την υπόθεση, που έχει ανατριχιάσει το πανελλήνιο, όπως κάνουν φυσικά και οι υπόλοιπες εκπομπές.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αλλαγή στην εκπομπή της

«Καλώς μας ήρθατε μεν, αλλά ενώ έχουμε όλη την καλή διάθεση, όλη την όρεξη να μπούμε σε θέματα πιο χαλαρά και θα μπούμε, δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια μας στο θέμα το οποίο πρωταγωνιστεί και τρέχει, όπως λέμε, και μέχρι τώρα που μιλάμε…

Με άλλη θεματολογία ξεκινήσαμε που τα συζητάμε από το πρωί με τους ανθρώπους της εκπομπής και μέχρι να φτάσει αυτή εδώ η ώρα ήδη έχουν μπει άλλα, άλλα και κανείς δεν ξέρει που πάει και που φτάνει αυτό το θέμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Πάτρα: Πως σχετίζεται η Ελένη Μενεγάκη με την νεκρή σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, χθες βρισκόταν στην ανακρίτρια για να δώσει την δική της κατάθεση (δείτε εδώ βίντεο από τον χαμό έξω από τα δικαστήρια) στο φως της δημοσιότητας έρχονται διάφορα στοιχεία!

Ένα από αυτά εμπλέκει και το όνομα της λαμπερής και αγαπημένης παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη. Πως και γιατί γίνεται αυτό;

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού που έχει πεθάνει ήταν καθηγήτρια της Ελένης. Μάλιστα, ντετέκτιβ προσλήφθηκε από τους συγγενείς της πρώτης ώστε να εξιχνιαστεί το που οφείλεται ο θάνατός της (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Ελένη Μενεγάκη πάτρα τραγωδία