Στιγμές ευτυχίας για την Τζένη Θεωνά: Ο γιος της μεγαλώνει - Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων

Ποιο ήταν το θέμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Τζένη Θεωνά: Ο γιος της μεγαλώνει - Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων

Η Τζένη Θεωνά έχει αποκτήσει μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη έναν γιο, ο οποίος αύριο, την Τετάρτη 6 Απριλίου, γίνεται τριών ετών. Τα γενέθλια, όμως, πέφτουν μέσα στην εβδομάδα, γι' αυτό και οι γονείς του μικρού Αρίωνα θέλησαν να τα γιορτάσουν λίγες μέρες πριν μαζί με φίλους δικούς του, αλλά και του παιδιού τους.

Δεδομένου, όμως, ότι οι μεγάλες μαζώξεις λόγω κορωνοϊού δεν συνίστανται, η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της έδωσαν την καλύτερη ιδέα για να γιορτάσει κανείς τα γενέθλιά του μακριά από κινδύνους, αν και το παραμυθένιο δωμάτιο που του έχουν δημιουργήσει θα ήταν η ιδανική λύση για παιχνίδι με τους φίλους του.

Επέλεξαν, λοιπόν, να κάνουν ένα ανοιχτό πάρτι και όπως φαίνεται από την φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπαιξαν στην φύση. Παρόλα αυτά, για να είναι προστατευμένα και τα φαγητά και οι καλεσμένοι από τον καιρό, γιατί όπως βλέπουμε δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός, υπήρχε και εσωτερικός χώρος, γεμάτος μπαλόνια χρωματιστά και ένα έτοιμο τραπέζι για να καθίσουν όλοι μαζί.

Το πάρτι είχε θέμα τον Spiderman, γι' αυτό και τα χρώματα που κυρίευαν ήταν το κόκκινο και το μπλε, αλλά δεν έλειψαν και το κίτρινο και το πράσινο. Παντού υπήρχαν γλυκά διακοσμημένα σύμφωνα με το θέμα, ενώ ένας μαυροπίνακας καλωσόριζε τους καλεσμένους στην είσοδο του πάρτι γράφοντας: "Χρόνια πολλά Αρίωνα!". Σίγουρα η γιορτή του 3χρονου σχεδόν παιδιού τους θα είχε μεγάλη επιτυχία!

Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλιών του που διοργάνωσαν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης για τον γιο τους Αρίωνα

Ο γιος της Θεωνά και του Αναστασιάδη έχει γενέθλια

Το πάρτι γενεθλίων του γιου της Θεωνά και του Αναστασιάδη

Το τραπέζι για τα γενέθλια του Αρίωνα

Τα γλυκά στα γενέθλια του Αρίωνα

«Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή» - Η ανάρτηση όλο νοήμα της ηθοποιού

Η Τζένη Θεωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς από τα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της γιο - Δείτε επίσης εδώ την τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Έτσι λοιπόν, βρήκε την αφορμή να δημοσιεύσει μια ανάρτηση με τον μικρό Αρίωνα και να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους ως μητέρα, γυναίκα και άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μέρα στην παιδική χαρά κατεβαίνοντας με φόρα την τσουλήθρα προσγειώθηκε δίπλα σ' ένα μικρότερο κοριτσάκι.

Τρόμαξα κι επανέλαβα δυο τρεις φορές "Θέλω να προσέχεις πάντα το κοριτσάκι." Το σκέφτηκα για μια στιγμή και στην επόμενη θριαμβευτική κάθοδο διατύπωσα πιο προσεκτικά: "Θα ήθελα να προσέχεις το κοριτσάκι και τον εαυτό σου." Ο σεβασμός σκέφτομαι είναι διπλής κατεύθυνσης.

Σέβομαι τους άλλους όπως θα ήθελα να με σέβονται, σέβομαι τον εαυτό μου δείχνοντας σεβασμό στους άλλους. Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή. Πώς καλλιεργούνται έννοιες όπως ο αυτο-σεβασμός, η ειλικρινής ισότητα, τα όρια σε αυτές τις ηλικίες; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αλλά νιώθω πως έχουμε πια την διάθεση να το επιδιώξουμε συνειδητά»

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά