Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ

Οι φωτογραφίες που ανησύχησαν τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ

Στο νοσοκομείο ή σε κάποια ιατρική κλινική φαίνεται πως βρίσκεται η κούκλα σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης 5/4 με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά instastory, τα οποία ωστόσο τους ανησύχησαν αρκετά, μιας και είναι ασπρόμαυρα, ενώ σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ωστόσο, η Υβόννη που πρόσφατα βίωσε μια σημαντική απώλεια, δεν μοιράστηκε τον λόγο που βρίσκεται στο νοσοκομείο ούτε έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες, παρόλα αυτά εμείς τις ευχόμαστε περαστικά.

Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ

Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφίες

Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ

"Μου δίνει μπουνιά και μου σπάει τα δάχτυλα" - Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της

Στην εκπομπή Dot μίλησε η Υβόννη Μπόσνιακ πριν αρκετό καιρό και αποκάλυψε πως τη πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά, ένας ταξιτζής της επιτέθηκε και την έκλεψε.

Το μοντέλο και σχεδιάστρια, πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως έμεινα χωρίς χρήματα και δεν θέλησε να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι.

Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Είμαι μέσα στα αίματα, και ήταν ένας κύριος από το περίπτερο και με βοήθησε…».

υβόννη