Γάμος στον Λευκό Οίκο - Παντρεύεται η εγγονή του Τζο Μπάιντεν

Δείτε τον εκλεκτό της καρδιάς της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος στον Λευκό Οίκο - Παντρεύεται η εγγονή του Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται για τον γάμο της εγγονής του, Ναόμι και η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, η κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Ναόμι, θα κάνει τη γαμήλια δεξίωση αργότερα φέτος στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν, ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Γάμος στον Λευκό Οίκο για την εγγονή του Τζο Μπάιντεν

Η ανακοίνωση της διευθύντριας επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν, αναφέρει: «Θα διοργανώσουν τη γαμήλια δεξίωση για την εγγονή τους Ναόμι Μπάιντεν και τον αρραβωνιαστικό της Πίτερ Νιλ στο Λευκό Οίκο στις 19 Νοεμβρίου 2022. Η Πρώτη Οικογένεια, το ζευγάρι και οι γονείς τους βρίσκονται ακόμη στα στάδια προγραμματισμού όλων των γαμήλιων εορτασμών και ανυπομονούν να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες».

Η 28χρονη Ναόμι Μπάιντεν, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος θα παντρευτεί τον 24χρονο Πίτερ Νιλ, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο της νομικής σχολής στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του Λευκού Οίκου, η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη, μέσω κοινού τους φίλου.

Όσο για την πρόταση γάμου, ο Νιλ ήταν αυτός που ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους, ενώ οι αρραβώνες έγιναν το περασμένο φθινόπωρο.

Και άλλη μια εγγονή ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Μαριάννας και του Fergus, λίγο έξω από το Λονδίνο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, εν μέσω πανδημίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο λίγο πιο έξω από το Λονδίνο.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους ήταν συμφοιτητές σε γνωστό πανεπιστήμιο της γηραιάς Αλβιώνας, όπου η νύφη σπούδαζε Αρχιτεκτονική, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς επέλεξε ένα απλό νυφικό φόρεμα από δαντέλα. Η εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Γουλανδρή, κόρη της γνωστής επιχειρηματία Κατερίνας Γουλανδρή, από τον πρώτο της γάμο έλαμπε από χαρά δίπλα στον Λονδρέζο αγαπημένο της.

Ιδιαίτερα συγκινημένες στην τελετή αλλά και στο γαμήλιο γεύμα που ακολούθησε, εκτός από τους γονείς της νύφης, ήταν η γιαγιά της Μαρία Γουλανδρή, η θεία της.

Γάμος Γουλανδρή