Όλο νόημα η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Χαμός στο διαδίκτυο

Κανείς δεν περίμενε αυτή τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο νόημα η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Χαμός στο διαδίκτυο

Εξαιρετικά ενεργός στα social media είναι ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος, ο οποίος σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες.

Συνήθως βλέπουμε αναρτήσεις που πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με φίλους του ή την αγαπημένη του σύντροφο Γαία Μερκούρη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφίζει μέλη της οικογένειάς του (δείτε εδώ την υπέροχη φωτογραφία του με τη μικρή Μαρίνα).

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Άγγελος Λάτσιος επέλεξε να κάνει μία λίγο πιο διαφορετική ανάρτηση και έτσι, με ένα repost στα stories του, αναφέρθηκε στο γεγονός πως πρέπει σιγά σιγά να αφήσουμε την εξάρτηση που έχουμε από τα social media και από το διαδίκτυο, και να ασχοληθούμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος ανάρτηση

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άγγελου Λάτσιου και Παντζόπουλου - Από 40 κύματα πέρασε η σχέση τους

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.