Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Δεκάδες αντιδράσεις με αυτό που αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της. Στα προσωπικά της έχει βρει τον έρωτα της ζωή της και μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι στην Γλυφάδα, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά της βλέπει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Πρόσφατα λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με την Evangelia με τίτλο "Φωτιά" και ήδη μετράει εκατομμύρια προβολές στο Youtube και σε όλες γενικά τις μουσικές πλατφόρμες.

Η ευχάριστη ανακοίνωση της Φουρέιρα

Πριν λίγη ώρα λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση σχετικά με το εν λόγω τραγούδι. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το κομμάτι και στα Ισπανικά.

Αγνώριστη η Φουρέιρα στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής showzib καθώς έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το πέρασμα του καιρού. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Όπως γνωρίζουμε η ίδια είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, να τονίσουμε πως είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Από την άλλη, φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα κατά καιρούς καθώς της χρεώνουν πλαστικές επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναφέρει παλιότερα στην εκπομπή «The 2night show» πως το μόνο που έχει "πειράξει" είναι το στήθος της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική, στο στήθος. Αυτό έχω κάνει, να πω και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις;».

Αποκλειστική φωτογραφία Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Πλαστική

Ελένη Φουρέιρα