Δωμάτιο ντουλάπα τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Φουρέιρα και Μποτία

Κοντεύει να σκάσει από ρούχα και παπούτσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δωμάτιο ντουλάπα τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Φουρέιρα και Μποτία

Εδώ και τρία χρόνια το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κατάφερε επιτυχώς. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία με την κοινοποίηση μιας κοινής φωτογραφίας στα social media τους πριν από αρκετό καιρό επιβεβαίωσαν πως είναι μαζί και είναι καλά παρά τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους ήθελαν να χωρίζουν.

Αργότερα έγινε γνωστό πως συγκατοικούν σε μια μονοκατοικία στην Βάρκιζα. Η τραγουδίστρια κατά καιρούς έχει μοιραστεί στιγμιότυπα μέσα από την κατοικία της (δείτε εδώ υλικό) ενώ δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέσα από το δωμάτιο - γκαρνταρόμπα που έχει και είναι γεμάτο από ρούχα και παπούτσια.

Ένα δωμάτιο που κάθε γυναίκα ονειρεύεται,..

Φουρέιρα σπίτι μποτία

Φουρέιρα σπίτι μποτία βάρκιζα

Φουρέιρα μποτία γάμος

Φουρέιρα μποτία εγκυμοσύνη

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.