Τεραστίων διαστάσεων το σαλόνι στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία - Έχει κατάλευκο καναπέ

Συγκλονιστικός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεραστίων διαστάσεων το σαλόνι στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία - Έχει κατάλευκο καναπέ

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, Αλμπέρτο Μποτία. Οι δυο τους πλέον μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με τη Real, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, που συμπληρώνουν τρία σχέσης, ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Βάρκιζα από τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία αγοράστηκε από κοινού και καλύπτει τις ανάγκες τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας πιστεύουν πως αυτό που θα τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι ο γάμος ή η υπογραφή ενός σύμφωνου συμβίωσης, αλλά ένα παιδί.

Αυτή την περίοδο ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μέκκας έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα. Πλέον, επιθυμία του Αλμπέρτο Μποτία είναι να αγωνισθεί σε ομάδα είτε της Ελλάδας είτε της Τουρκίας ώστε να βρίσκεται κοντά στην Ελένη Φουρέιρα.

Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα σπίτι

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της Γλυφάδας

Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, η πρώτη τους κοινή φωτογραφία το αποδεικνύει και με το παραπάνω, αφού η τραγουδίστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Γλυφάδας, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή επίσης, είναι και μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού.

Μπορεί να έχουν περάσει από 40 κύματα, ωστόσο έχουν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Φουρέιρα και Μποτία, μιλούσαν σε όλη τη διάρκεια της βόλτα τους, ωστόσο, κρατούσαν ένα χαμηλό προφίλ.

Ελένη Φουρέιρα  Αλμπέρτο Μποτία Γλυφάδα φωτογραφίες

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία σχέση