Εκείνος είναι 43 ετών ενώ εκείνη... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας Μιχάλη Κουϊνέλη και Ήβης Αδάμου

Γνωρίστηκαν όταν η Ήβη ήταν 16 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 43 ετών ενώ εκείνη... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας Μιχάλη Κουϊνέλη και Ήβης Αδάμου

Η πρώτη γνωριμία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε στο X-factor όταν η 16χρονη τότε τραγουδίστρια έλαβε μέρος και ο καλλιτέχνης ήταν κριτής. Πιο κοντά ήρθαν όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» που έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε αποκαλύψει ο Stavento σε συνέντευξη του.

Μέχρι σήμερα λοιπόν είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και περισσότερο να προστατεύσουν την 4,5 ετών κορούλα τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Πόση όμως διαφορά έχουν ηλικιακά η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979 άρα είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου στις 24 Νοεμβρίου το 1993 δηλαδή είναι 28 ετών.

«Φοβάμαι μην πάθω κάτι όταν φεύγω από το παιδί...»

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλα, όπως για παράδειγμα, για τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη και την κορούλα τους, καρπό του έρωτα τους. Για ποιο λόγο αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη;

«Η κόρη τους είναι ίδια ο Μιχάλης. Τέτοια ομοιότητα.. Μπράβο ρε Μιχάλη. Να σας ζήσει ρε παιδιά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα στη συζήτηση τους, με την ίδια να αποκαλύπτει το σπάνιο χρώμα των ματιών που έχει η κόρη της (δείτε την κορούλα της σε φωτογραφία).

Ενώ, συνέχισε: «Εγώ δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν χαλαρή. Τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι όταν φεύγω από το παιδί, τον άντρα και το σπίτι μου».