Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ήβη Αδάμου: Έστειλε τις ευχές της με δυο οικογενειακές φωτογραφίες

Αγκαλιά ο Μιχάλης Κουϊνέλης με την κορούλα τους

Ήβη Αδάμου: Έστειλε τις ευχές της με δυο οικογενειακές φωτογραφίες
News 02.05.2021 13:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις ευχές της με δύο καινούργιες οικογενειακές φωτογραφίες μετέφερε η Ήβη Αδάμου, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα μέσα από το Instagram της.

Η όμορφη τραγουδίστρια μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, καθώς έχουν ένα αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Ανατολή, ενώ πριν μερικές μέρες απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Η Ήβη λοιπόν με αφορμή την σημερινή γιορτινή μέρα, θέλησε να μοιραστεί μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση...με καρδιές και σπίτια πλημμυρισμένα από φως και αγάπη...στο τέλος της ημέρας κουράγιο είναι η οικογένεια και οι ισχυροί δεσμοί της...υγεία και χαμόγελα (που να φαίνονται)».

Ήβη Αδάμου φωτογραφία 2

Ήβη Αδάμου φωτογραφία 1

«Δεν έχει μπει κανείς στην θέση μου»

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Star” και μέσα σε όλα απάντησε για την απόφαση της να γίνει μαμά από πολύ μικρή ηλικία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Μαντώ Γαστεράτου για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και «ξέσπασε» για όλους όσους θεώρησαν ότι είναι ακόμα νωρίς για να κάνει παιδί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς το 2018, όταν η ίδια ήταν μόλις 25 ετών.

Η Ήβη είπε χαρακτηριστικά: “Με τον Μιχάλη ήμασταν πέντε χρόνια μαζί πριν έρθει το παιδί. Την εγκυμοσύνη και το παιδί δεν τα καθορίζεις πάντα εσύ, είναι και το πώς θα σου έρθουν τα πράγματα, ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, πώς αισθάνεσαι με αυτό το πράγμα, αν είσαι έτοιμος και ώριμος να το κάνεις.

Επειδή, λοιπόν, εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω πολλά πράγματα από νωρίς και ήμουν και με τον Μιχάλη και ήταν και ο κατάλληλος άνθρωπος για εμένα, ήταν και λίγο τυχερό. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα, στη δική μου περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί “πολύ νωρίς”.

Δεν έχει μπει όμως στη θέση μου. Δεν έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει και που έχω δει εγώ. Αν σκεφτείς ότι είμαι από τα 16 σε αυτή τη δουλειά και έχω σπουδάσει και τα έχω κάνει όλα κι έχω και άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να το κάνω αυτό…”, κατέληξε λέγοντας η Ήβη Αδάμου, η οποία μας έδειξε και πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την οικογένειά του

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες

Share