Έτσι γνωρίστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου - Η ιστορία που θυμήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας

«Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι γνωρίστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου - Η ιστορία που θυμήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας

Το βράδυ της Τρίτης 5/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για όλους τους μεγάλους σταρ του παλιού κινηματογράφου. Ανάμεσα στις ιστορίες που διηγήθηκε ήταν το πως βρέθηκαν για πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου. (Δείτε εδώ πόσο χρονών πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη)

Η συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου

«Εγώ ήμουν η αιτία που η Ρένα κι η Αλίκη βρέθηκαν μαζί. Ήταν σε μια βραδιά τιμητική για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη, δε γινόταν. Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα και μου έλεγε τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα. Θέλω να τη γνωρίσω από κοντά» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε. Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα και θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα. Λέει θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κανένας άλλος. Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση.

Άλλαξε και πήγαμε. Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, δεν την είχε γνωρίσει από κοντά ποτέ. Εκείνο το βράδυ έσκασε η Αλίκη κι έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες» πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Με την Βουγιουκλάκη όσο συνεργαστήκαμε...»

Η Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε την Τρίτη 29/3 στον καναπέ στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με γνωστούς συναδέλφους του. Ο ηθοποιός έχει βιώσει τεράστια επιτυχία με τις ταινίες, τα σίριαλ και τις θεατρικές παραστάσεις, που τον έχουμε δει να συμμετέχει.

Αποκαλυπτικός ιδιαίτερα ήταν αναφέροντας πως στα χρόνια δεν έκανε σημαντικές φιλίες στο χώρο, καθώς οι περισσότερες περιορίζονταν στο επαγγελματικό, όπως και με τη Βουγιουκλάκη. Έχει άλλωστε περιγράψει πως οι σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν δύσκολες για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ίσως για αυτό να δυσκολεύτηκε να κάνει φιλίες.

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.