«Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ μίλησε και για το πάθος που είχε για το τζόγο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κωνσταντίνου

Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα” μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα ήταν σημαντικοί για εμένα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα.

Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω όμως πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες. Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες, όταν έμαθα λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι κατέρρευσα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο. Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή, εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί.

Είχα πάθος με τον τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό», κατέληξε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τα παρασκήνια της παράστασης Παγίδα, όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο ελληνικό #metoo. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε σήμερα 21/10 πως:

«Βεβαίως και έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από το θέατρο. Όταν πεθάνω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο εκτός και αν με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα νέα παιδιά δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια. Ένα σίριαλ αρχίζει και τελειώνει. Εμείς όλοι ξεκινήσαμε από το θέατρο, ριζώσαμε εκεί και τα θεμέλια μας είναι πάρα πολύ γερά. Γι’ αυτό υπάρχουμε ακόμα».