«Η πολιτική στην Ελλάδα είναι...» - Ξεσπά η Ευγενία Μανωλίδου

«Στο εξωτερικό με υποδέχονται καλύτερα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η πολιτική στην Ελλάδα είναι...» - Ξεσπά η Ευγενία Μανωλίδου

Το πρωί της Τετάρτης 6/4 η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε σε μια παιδική θεατρική παράσταση και μίλησε με την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μίλησε για την οικογενειακή της ζωή αλλά ξεκαθάρισε και γι αν το αν μιλούν στα αρχαία ελληνικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου

Όπως τόνισε, ο γιος της Αλκαίος γνωρίζει κάποιες λέξεις στα Αρχαία Ελληνικά και τις χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. (Δείτε εδώ τη τρυφερή ανάρτηση της Μανωλίδου για τα γενέθλια του γιου της)

«Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα παιδιά, κάποιες φορές και με μέτρο, σε θέματα συμπεριφοράς και αγωγής. Σε μια οικογένεια οι μαμάδες είναι πιο αυστηρές γιατί τους μπαμπάδες ειδικά αυτούς που λείπουν πάρα πολύ τους κάνουν ό,τι θέλουν», είπε η πρώην παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Στα παιδιά μας αρέσει που έχουμε δραστηριότητες. Όταν πηγαίνω στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που μου απευθύνουν τον λόγο στα Αρχαία Ελληνικά. Είναι κρίμα να έχουμε μια τόσο πλούσια γλώσσα και να μην τη χρησιμοποιούμε».

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι με τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη δεν επικοινωνούν στα Αρχαία.

Ερωτώμενη όμως για το αν η πολιτική ιδιότητα του συζύγου της τη βοήθησε ή όχι είπε:

«Η πολιτική στην Ελλάδα είναι εμπόδιο για ο,τιδήποτε. Όταν κάποιος ασχολείται με την πολιτική θεωρείται ότι κανένας άλλος στην οικογένειά του δεν μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, είναι λίγο οξύμωρο. Η αλήθεια είναι ότι στο εξωτερικό με υποδέχονται πολύ καλύτερα».

Άσχημα νέα για την οικογένεια της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη

To 2021, δεν ήταν ούτε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη μια τυχερή χρονιά. Τότε είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και λίγες μέρες μετά έγινε γνωστό πως νόσησε από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter μπήκε σε καραντίνα και εργάστηκε μέσω Διαδικτύου.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.