«Έχω κρατήσει κάποια γράμματα...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τη Τζένη Καρέζη

«Αν τα διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι είναι ερωτικά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω κρατήσει κάποια γράμματα...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τη Τζένη Καρέζη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της Τετάρτης 6/4 και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις. Ο γνωστός κι αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που υπέστη στην παιδική του ηλικία, αλλά και για τα γράμματα της Τζένης Καρέζη, με την οποία έχει συνεργαστεί.

Τα λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για τη Τζένη Καρέζη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τη Τζένη Καρέζη, ενώ μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Τζένη Καρέζη ήταν μια γλυκύτατη οικοδέσποινα που αγαπούσε πάρα πολύ το θέατρο και τους ηθοποιούς. Σε πολλές πρόβες και παραστάσεις έφερνε φαγητό που είχε μαγειρέψει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον μπακαλιάρο πλακί.

Έχω κρατήσει κάποια γράμματα της Τζένης Καρέζη που αν τα διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι είναι ερωτικά, από τον τρόπο και την περιγραφή της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν αμφισβητείται ούτε από εμένα, ούτε από κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Η λάμψη που είχε στο θέατρο, δεν υπήρχε στη ζωή της. Ήταν χαμηλών τόνων και νομίζω είχε μια αμυδρά, μη ελεγχόμενη κατάθλιψη».

«Δεν ταυτίζομαι απόλυτα με το #metoo»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς συνεχίζει να απασχολεί αρκετά την ελληνική κοινωνία μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είμαι ταυτισμένος με τις κινήσεις του #MeToo. Γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τι έκανε το #MeToo για τηλεοπτικές εκπομπές που κατά την άποψή μου η γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα. Που έχει μία φυσιογνωμία σαν γυναίκα πρότυπο τσόντας. Η ζωή δεν είναι μόνο η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι και η βία της κοινωνίας.

Σε ερώτηση για το αν θα επισκεπτόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές απάντησε αρνητικά. «Ο Πέτρος είναι δυνατός ηθοποιός αλλά είχε υπενεργητικότητα στη σκηνή αλλά και στη διαδικασία της έκφρασής του. Κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, την πρωταγωνιστικότητά του έτσι που εγώ δεν συμφωνούσα».