Την "σταύρωσε" με μία ανάρτηση - Το σχόλιο της Κόσιαβα για την εκπομπή της Μιχελιδάκη

Λίγους μήνες μετά από το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την

Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η νέα εκπομπή του Οpen «Mέρα μεσημέρι με την Μάριον» που παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη καθώς η χθεσινή μέρα ήταν η χειρότερη μέρα σε τηλεθέαση για την εκπομπή αφού σημείωσε σε τέταρτο 0,8%, ενώ το υψηλότερο ήταν 2,4%, αναφέρθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μέσω μιας ανάρτησης της στον σταθμό.

H πρώην δημοσιογράφος του σταθμού, ορμώμενη από το γεγονός ξέσπασε για το κόψιμο της δικής της εκπομπής πριν από λίγο καιρό που οδήγησε στο να αποχωρήσει από τον σταθμό αφού αναγκάστηκε να παραιτηθεί όπως είχε αποκαλύψει.

Η ανάρτηση «φωτιά» της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

«Κοπήκανε 4 εκπομπές από την νέα διοίκηση της ψυχαγωγίας του Open για να δημιουργήσουν μετά από 5 μήνες αυτό το αποτέλεσμα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Έμεινε κόσμος άνεργος από την εκπομπή “Μίλησε μου”, 8 άνθρωποι μαζί με εμένα.

Να αναγκάζομαι να φύγω από ένα κανάλι που ήμουν από την αρχή της δημιουργίας του και στον τηλεοπτικό του αέρα κάθε μέρα».

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κατά του Open

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παρουσίασε από νωρίς φθίνουσα πορεία με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ως προς την θεματολογία της εκπομπής για αυτό και αμέσως ζητήθηκε η αλλαγή του αρχισυντάκτη, Μιχάλη Προβατά.

Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε αναζητείται ο άνθρωπος που θα αναλάβει να στήσει ξανά την εκπομπή και να μπορέσει να ανατρέψει το κλίμα.Από βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις τόσο για το μέλλον της εκπομπής αφού για το Open και τους ιθύνοντες του σταθμού η Μάριον Μιχελιδάκη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν.

Παρελθόν από το Open η Νικολέττα Ράλλη - Κόπηκε η εκπομπή της

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στην εκπομπή που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες η Νικολέττα Ράλλη στο Open. Το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βγαίνει οριστικά πλέον από το πρόγραμμα του σταθμού και οι λόγοι είναι αρκετοί και δεν έχουν να κάνουν με τα νούμερα τηλεθέασης όπως πολλοί μπορεί να φανταστούν.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Τις προηγούμενες εβδομάδες, το Open είχε αποφασίσει να βάλει φρένο στις ψυχαγωγικές εκπομπές προκειμένου να καλύψει τις εξελίξεις στον Πόλεμο της Ουκρανίας. Όταν όμως τα ψυχαγωγικά προγράμματα επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμα, πριν δύο εβδομάδες, δεν είδαμε το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Η Νικολέττα Ράλλη και η ομάδα της μάλιστα, έχουν μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα όλο αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Νικολέττα Ράλλη Open

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο