Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

«Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έκανε την Τετάρτη 6/4 την πιο ευτυχισμένη ανάρτηση της ζωής του, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο την μικρή τους κόρη. Ο ηθοποιός ήταν φειδωλός με τα σχόλια για την εγκυμοσύνη, καθώς το είχε κάνε γνωστό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Τελικά όλα πήγαν καλά και με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο. Με τον γιατρό που του έφερε το ομορφότερο δώρο στο πλάι του, αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε για πρώτη φορά πατέρας

«Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο Λητώ για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε! Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας Δέσποινα Γεωργιάδου και όλο το προσωπικό του Μαιευτηρίου!

Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!!! Το σπουδαίοτερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού λίγο πριν έρθει η κόρη του στη ζωή

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έκανε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 11/3 στο Happy Day και δε γινόταν αυτή τη φορά να μη μιλήσει για το μωρό που περιμένει εκείνος και η γυναίκα του.

Ο ηθοποιός είναι τόσο ερωτευμένος με τη σύζυγο του, που δεν το κρύβει, όπως δεν κρύβει πια πως οι δύο τους πρόκειται να γίνουν τρείς. Παρ΄ όλα αυτά δε θέλει να κάνει παραπάνω αποκαλύψεις για το πόσο μηνών είναι το μωρό, παρά μόνο ότι πολύ σύντομα θα είναι στην αγκαλιά του. Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, που απαιτεί ο ερχομός ενός νέου μέλους!

«Τώρα εδώ ήρθα για να πάρω μια γεύση από τα καινούργια κανό. Οπότε θα προνοήσω να χωράει τρεις. Κοντεύουμε να γεννήσουμε. Θα σας πω άλλη φορά αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.