Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς - Η τρυφερή ανάρτηση

Έγινε γνωστό πριν από λίγο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς - Η τρυφερή ανάρτηση

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε μέσω ενός πρωτοφανούς post, πως περιμένει να γίνει πατέρας. Ο ηθοποιός μας ταλαιπώρησε πολύ είναι η αλήθεια μέχρι να νιώσει έτοιμος και να παραδεχτεί πως θα γίνει μπαμπάς. Η ανακοίνωση πρέπει να πούμε πως δεν έγινε μπροστά σε καμία κάμερα από αυτές, που τον κυνηγούσαν αλλά μέσω Instagram.

Αγκαλιά με ένα καρότσι είδαμε τον ηθοποιό να δηλώνει πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι της πατρότητας, έχοντας ήδη εξοπλιστεί με τα πρώτα βρεφικά παιχνίδια και βοηθήματα. Τον μήνα στον οποίο βρίσκεται η γυναίκα του δεν τον γνωρίζουμε, ωστόσο οι επόμενες αναρτήσεις περιμένουμε να είναι πιο διαφωτιστικές.

Η επιβεβαίωση του Γιώργου Πυρπασόπουλου πως θα γίνει πατέρας

«Έτοιμος για το ταξίδι σε έναν καινούριο άγνωστο κόσμο γεμάτο όνειρα κ ευθύνη. Πιστεύω πως πήρα όλα τα απαραίτητα. Και αν κάτι ξέχασα δεν ανησυχώ γιατί η ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων του...για το ταξίδι μου τα έχει όλα!», έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του για τον ερχομό του παιδιού του.

H εξομολόγηση του για τη μητέρα του παιδιού του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/10) ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη μεγάλη του επιθυμία να κάνει οικογένεια.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, λίγο καιρό μετά την τρομερή εξομολόγηση που είχε κάνει για τη ζωή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου.

Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ», είπε αρχικά για τα νεανικά του χρόνια.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο απέχει από την τηλεόραση: «Δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμίσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή: «Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».