Συγκλονίζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή»

Η εξομολόγηση για τις καταχρήσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την θεατρική παράσταση “Τα αξύριστα πηγούνια” που ετοιμάζει στο μικρό θέατρο Χόρν.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo και όσα είδαν το φως για τον χώρο του θεάτρου. Ο ίδιος δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού "άνοιξε" για τα καλά την καρδιά του και μίλησε για τα τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις που κόντεψαν να του στερήσουν τη ζωή.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου.

Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις.

Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου

Ξέσπασε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θέλησε να ρίξει το δικό του «καρφί» κατά του Στάθη Λιβαθινού για τη νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του σκηνοθέτη από την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Η καταγγελία που έγινε κατά του Στάθη Λιβαθινού κατατέθηκε στο ΣΕΗ στις 11 Μαρτίου και έχει να κάνει με τον αποκλεισμό ενός κωφού υποψηφίου από τις εισαγωγικές εξετάσεις της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, όπου ήταν τότε καλλιτεχνικός διευθυντής ο Λιβαθινός, παρά το γεγονός ότι έχει καταργηθεί ο όρος της «αρτιμέλειας», που προβλεπόταν ως τότε.

Μάλιστα θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Στάθης Λιβαθινός παραιτήθηκε από τη θέση του αυτή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ξέσπασε μετά τις τελευταίες ειδήσεις για την καταγγελία στον χώρο του θεάτρου και ήταν ένας από τους ηθοποιούς που στάθηκαν κατά του Στάθη Λιβαθινού.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου για τον Στάθη Λιβαθινό

Γιώργος Πυρπασόπουλος Στάθης Λιβαθινός