«Ο Άκης έχει γίνει πιο...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το δεύτερο παιδί που περιμένει ο Πετρετζίκης

Τι είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Άκης έχει γίνει πιο...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το δεύτερο παιδί που περιμένει ο Πετρετζίκης

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η Ελένη Μενεγάκη, όπως και όλος ο κόσμος, έμαθε πως ο Άκης Πετρετζίκης, λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού περιμένω και δεύτερο και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την είδηση ασχολίαστη.

Τα νέα γνωστοποίησε για πρώτη φορά το πρωί της Τετάρτης 6/4 ο γνωστός σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε γνωστό και το φύλο του μωρού, το οποίο είναι κορίτσι.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Άκη Πετρετζίκη

«Ας κλείσουμε με κάτι που τουλάχιστον εμένα στα δικά μου αυτιά όταν τα ακούω χαμογελάω και χαίρομαι. Εσείς μου δώσατε την είδηση, εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ο Άκης πάει για δεύτερο μωρό.

Από ότι καταλαβαίνω χωρίς να ξέρω τίποτα , θα κάνουν και τα δύο βαφτίσια μαζί αφού έκαναν απανωτά τα παιδιά. Να είναι καλά τα παιδιά. Εμένα πάντως όπως τον βλέπω και γενικά και γενικώς τον παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου αρέσουν οι συνταγές του και μου άρεσε ο ίδιος σαν προσωπικότητα, είναι πολύ χαρισματικό παιδί.

Εγώ έχω διακρίνει από τότε που στη ζωή του άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά το μωρό, ακόμα και από την αγκαλιά της μάνας του, ο ίδιος μου κάνει πιο εξωστρεφής, πιο πετάει ο Πετρετζίκης», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

"Ξέρω ότι αρκετά παιδιά..." - Η μεγάλη ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη πριν την εκπομπή

Με έναν διαφορετικό αέρα ξεκίνησε η εκπομπή στην Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, καθώς το καθιερωμένο coffee table αποτελείται μόνο από γυναίκες, με την Ελένη Μενεγάκη να μοιράζεται με το κοινό της μια ανησυχία που την απασχολούσε για τις απεργίες που τυχαίνει να έχει σήμερα στα ΜΜΜ.

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια ανέκαθεν νοιάζεται για τους συνεργάτες της από τον πρώτο έως τον τελευταίο, και αυτό το μαρτυρούν όσοι έχουν περάσει από την εκπομπή της ή έχουν συνεργαστεί μέσα σε αυτά τα χρόνια μαζί της.

«Με την απεργία που γίνεται δεν κυκλοφορούν ταξί, λεωφορεία, δεν κυκλοφορεί τίποτα και υπάρχει μία δυσκολία… 24ωρη στάση τα ΜΜΜ, παρόλα αυτά άραγε πώς κυκλοφορεί κανείς σήμερα, πώς πηγαίνει στη δουλειά του αν δεν μπορείς να βρεις τίποτα, αν δεν έχεις αυτοκίνητο;» είπε εκφράζοντας την ανησυχία της. «Έλεγα σήμερα θα έρθει κανείς άραγε… γιατί ξέρω ότι αρκετά παιδιά δεν έχουν αυτοκίνητο και τους ξέρω ότι πάνε δυο δύο, τρεις τρεις γι’ αυτό το σκεφτόμουν…»