Γιώργος Παπαδόπουλος: «Το bullying που δέχτηκα στα πρώτα μου βήματα, με έκανε να μοιάζω...»

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδόπουλος: «Το bullying που δέχτηκα στα πρώτα μου βήματα, με έκανε να μοιάζω...»

Στο «Κοσμοράδιο 95,1» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδόπουλος όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την Eurovision όπου τον ήθελαν να εκπροσωπεί την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Το καινούργιο τραγούδι μου με έχει ξετρελάνει, έπρεπε να είναι τρελιάρικο και ποιοτικό μαζί. Στη Eurovision με έπεισε να συμμετέχω ως δημιουργός, ο Γιώργος Αρσενάκος. Γράφτηκε ξαφνικά μέσα από ένα Zoom. Μετά τα 30 δεν στενοχωριέμαι για να κανένα σχόλιο. Έχω να τσακωθώ από τότε.

Υπήρχαν προτάσεις για να κάνουμε τηλεοπτική παρουσίαση με την Γαλάτια, αλλά δεν ήταν του στυλ μας, θέλω κάτι διασκεδαστικό. Το bullying που δέχτηκα στα πρώτα μου βήματα από δημοσιογράφους και εκπομπές για το θέμα της ομοιότητας της φωνής μου με του Χατζηγιάννη, με έκανε να μοιάζω για χρόνια αντικοινωνικός».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου

Συγκλονίζει ο τραγουδιστής με όσα βίωσε στην 1η καραντίνα - «Τα έχασα..»

Το βράδυ της Παρασκευής 12/2 στο After Dark είδαμε τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά, να σχολιάζει μεταξύ άλλων την δύσκολη εμπειρία του από την πρώτη καραντίνα αλλά και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια στη ζωή του!

Πριν κάτσει στο εξομολογητήριο του Θέμη, ο τραγουδιστής κατέθεσε όσα βίωσε κατά την περίοδο της πρώτης πανδημίας! Για όλους ανεξαιρέτως η δοκιμασία αυτή είχε πολλές, κυρίως δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως και για τον τραγουδιστή, που μίλησε για αυτές.

Σίγουρα ανήκει σε έναν από τους πιο αδικημένους κλάδους λόγω των συνεπειών του κορωνοιου, καθώς και αυτή η συνέπεια ήταν η πιο δύσκολα διαχειρίσιμη για αυτόν. Τα οικονομικά δεδομένα ήταν κάτι, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί, όπως θα ήθελε, δεδομένου ότι είχε και αυξημένα έξοδα μιας και η γυναίκα του Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί!

Μπορεί το ζευγάρι να περίμενε την πιο γλυκιά άφιξη της ζωής του, ωστόσο ο τραγουδιστής «τα είχε χάσει» με όσα προκαλούσε γύρω του η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, για οποίο συνέχεια μιλούν συνέχεια με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε εδώ πως θα βγάλουν το μωράκι τους).

«Δεν πέρασα καθόλου καλά στην πρώτη καραντίνα, γιατί δεν το περίμενα, όπως όλοι μας. Κλείστηκα με το ζόρι στο σπίτι και τα έχασα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά.

Βρέθηκαν προ εκπλήξεως αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου, η οποία ήταν και έγκυος και στον γιο μου. Ήταν για όλους μας περίεργο αλλά για να τον δικό μας τον κλάδο ήταν λίγο παραπάνω, για όλους όσοι απασχολούνται στην εστίαση»