Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα με την κόρη τους Αda

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα με την κόρη τους Αda

Η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς η μικρή Ada ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας με τον πιο όμορφο τρόπο καθώς πλέον αποτελεί και για τους δυο η προτεραιότητά τους.

Να τονίσουμε πως η γνωστή σχεδιάστρια πέρασε έναν χρόνο στην Αφρική μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας. Από τότε έχει επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα όπου προσπαθεί να αναπληρώσει κάθε χρόνο από την καθημερινότητά της με την μικρή της κόρη.

Πλέον και οι τρεις τους είναι αχώριστοι καθώς η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί σε μια καθιερωμένη βόλτα κοντά στο σπίτι τους, ενώ μαζί τους είχαν και τα σκυλάκια τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα της Κοντοβά και του Καλημέρη με την κορούλα τους

Η μικρή Ada μαζί με τους γονείς της

Κοντοβά - Καλημέρης
Αποκλειστική φωτογραφία Κοντοβά
Αποκλειστική φωτογραφία Κοντοβά

Η αναφορά της Κοντοβά για την υιοθεσία και την μικρή Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.