Άλλος άνθρωπος η Εύη Ιωαννίδου από το GNTM - Οι νέες αναρτήσεις στα social ανησύχησαν τους fans της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Εύη Ιωαννίδου από το GNTM - Οι νέες αναρτήσεις στα social ανησύχησαν τους fans της

Την Εύη Ιωαννίδου γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR όπου κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις. Η ίδια μπορεί να μην ήταν η νικήτρια ωστόσο από τότε έχει καταφέρει να συνεχίσει για τα καλά την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

Μάλιστα, η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές (δείτε εδώ τον σύντροφό της) αλλά και τις επαγγελματικές της δουλειές από διάφορες φωτογραφίσεις.

Ωστόσο, η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι εμφανής και σίγουρα τόσο αδύνατη δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ. Έτσι λοιπόν, στις νέες αναρτήσεις της στα social αρκετοί ακόλουθοί της έσπευσαν να τις κάνουν likes και σχόλια όμως δεν παρέλειψαν να της γράψουν κάτω στα σχόλια τι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Οι νέες αναρτήσεις της Εύης Ιωαννίδου που προκάλεσαν ανησυχία

Εύη Ιωαννίδου: Η "καυτή" εμφάνιση που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Η Εύη Ιωαννίδου σε νέα της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους πάντες! Η "καυτή" παρουσία που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να "ξεσκάσει" για λίγο και να αφήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας στο "Estate", παρέα με φίλους της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει με το απόλυτο look του χειμώνα! Η ίδια εμφανίστηκε πιο χαρούμενη και πιο ανανεωμένη από ποτέ, με ένα total black outfit, που έστρεψε τα μάτια όλων στα καλλίγραμμα πόδια της!

Η ίδια φρόντισε να απογειώσει την εμφάνισή της, συνδυάζοντας μαύρη δερμάτινη φούστα, με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και λευκό τοπάκι. Όσο για το μακιγιάζ της, η ίδια επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, και να αφήσει την φυσική της ομορφιά να λάμψει.

Ιωαννίδου εμφάνιση Ιωαννίδου πόδια Ιωαννίδου έξοδος