Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - «Με λίγη φαντασία...»

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - «Με λίγη φαντασία...»

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές της δουλειές.

Να τονίσουμε πως την ίδια την βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Super Mammy» όπου έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο τα σχόλια που δέχτηκαν δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την ώρα που κάνει γυμναστική καθώς αναμφίβολα η ίδια διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά

Οι ευχές του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 16/2 μέρα για την Έλενα Τσαβαλιά καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Φυσικά, ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ. Οι δυο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους, Χάρη. Ο Μάρκος Σεφερλής λοιπόν με αφορμή τα γενέθλιά της αγαπημένης του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, την οποία συνόδεψε με μια μακροσκελή λεζάντα.

«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια!

Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής ενώ πριν δύο μέρες και η Έλενα Τσαβαλιά μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό βίντεο μαζί του, με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.