«Οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας...» - Ο Πολυδερόπουλος συγκλονίζει με τις δηλώσεις για τα ερωτικά του

«Σε μία σχέση πρέπει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας...» - Ο Πολυδερόπουλος συγκλονίζει με τις δηλώσεις για τα ερωτικά του

O Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/4 στην πολυθρόνα του The 2night show μεταξύ λαμπερών καλεσμένων. Ο ηθοποιός ήταν ανοιχτός σε ερωτήσεις, που αφορούν τα προσωπικά του, καθώς δε δίστασε να περιγράψει την ιδανική μορφή σχέσης.

Στη συνέχεια έδωσε το δικό του μήνυμα για το κορωνοϊο, καθώς νόσησε και εκείνος δύο φορές και όπως είπε το πέρασε αρκετά έντονα. Σε πνευμονία του γύρισε κάτι που τον έκανε να ανησυχήσει αρκετά, αφού έχει να διαχειρίζεται και το άσθμα του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου στο The 2night show

«Κόλλησα δύο φορές κορονοϊό πέρασα πνευμονία φοβήθηκα λίγο επειδή έχω άσθμα ζορίστηκα τις πρώτες ημέρες». «Έχω δει γνωστούς μου που κάνουν πράγματα μόνο για να αποδείξουν ότι είναι «κάτι», να γίνονται αποδεκτοί από τη δουλειά τους και όχι από την προσωπικότητά τους».

«Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος». «Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».

"Κόλαφος" ο Πολυδερόπουλος - «Για να πάω στο Survivor θα πρέπει...»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο «TV24» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά όπου πρωταγωνιστεί στον ΣΚΑΪ, «Μόλις χθες» ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για το φετινό Survivor όπου πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Φεύγοντας από την Κύπρο και την ομάδα του Γεωργίου, έμαθα πως είχες έρθει σε επαφή με το κανάλι.

«Ετσι έγινε. Μίλησα με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη και μου είπε ότι με θέλουν για μελλοντική συνεργασία. Το θέμα πάγωσε, μέχρι που η ίδια με ενημέρωσε ότι προέκυψε ένας ρόλος για το "Μόλις χθες".

Ο ρόλος παρουσίαζε ενδιαφέρον, με το κανάλι είχα πολύ καλές σχέσεις, ενώ με τη Ρένα Ρίγγα δεν είχα συνεργαστεί ξανά και το ήθελα πολύ. Αρα δεν είχα λόγο να μη δεχτώ τον ρόλο του Άλκη. Πέρα από αυτό ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να χαρώ το σπίτι μου, οπότε όλα πήγαν κατ' ευχή και τώρα είμαι ένας... φωτογράφος».

Μάλλον πρώτη φορά υποδύεσαι ένα τόσο γήινο χαρακτήρα!

«Και για μένα αυτό είναι δύσκολο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω νορμάλ και βατούς χαρακτήρες. Μου είναι δύσκολο αλλά σίγουρα έχει και αυτό τη γοητεία του. Μου αρέσει. Πάντα όλοι οι ρόλοι μου ήταν περίεργοι, σκότωνα κόσμο, ήμουν τραυλός. Κρητικός με ευαισθησίες. Ολοι οι χαρακτήρες μου είχαν ιδιαιτερότητες.

Ακόμα και φέτος στο θέατρο υποδύομαι έναν Ελληνοαμερικανό και στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν είμαι αυτός. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα σ Αλκής να έχει ως ήρωας χαρούμενη εξέλιξη».

Σου είχαν κάνει πρόταση για το φετινό «Survivor»;

«Με προσέγγισαν και φέτος αλλά ήμουν κατηγορηματικός. Τους ξεκαθάρισα πως δεν θέλω αλλά μου είπαν πως και άλλοι είναι αρνητικοί, όμως στην πορεία άλλαξαν γνώμη. Για να το κάνω θα πρέπει να έχει πρόβλημα η οικογένεια μου, να μην έχω να φάω. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινα να πω πως ήμουν εκείνος που αρνιόταν αλλά που η ζωή τα έφερε έτσι που με ανάγκασε να βρεθώ στον Αγιο Δομίνικο. Πρώτα όμως θα σκεφτόμουν όλες τις εκδοχές. Πόσο θα ζημιωθώ από αυτό και τι θα κάνω στο μέλλον»