Μεγαλύτερη ηλικιακά η Μαρία Ηλιάκη από τον Στέλιο Μανουσάκη - Εκείνος είναι 39 ετών ενώ εκείνη...

Και δεν της φαίνεται καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγαλύτερη ηλικιακά η Μαρία Ηλιάκη από τον Στέλιο Μανουσάκη - Εκείνος είναι 39 ετών ενώ εκείνη...

Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τον Στέλιο Μανουσάκη το 2018 και ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει. Μπορεί να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Έλλάδα και Ζυρίχη (που εργάζεται ο γυναικολόγος), ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και από την έκπληξη που της είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα".

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σε βρει ο έρωτας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021 η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 9 μήνες αργότερα κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μέχρι και σήμερα Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν κρύβουν ούτε λεπτό την ευτυχία τους.

Η διαφορά ηλικίας Μανουσάκη - Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης διαφορά ηλικίας

Όπως είδαμε στο διαδίκτυο η Μαρία Ηλιάκη περνάει σε ηλικία τον αγαπημένο της. Εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44 και δεν της φαίνεται καθόλου, αφού μοιάζει πολύ μικρότερη του.

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη προς όλες τις μαμάδες

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές.

Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς»