«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά;» - Τα πικρόχολα σχόλια για το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στη Ρώμη

Η ανάρτηση που έβαλε φωτιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά;» - Τα πικρόχολα σχόλια για το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στη Ρώμη

Μπορεί οι συζητήσεις για την προσωπική ελευθερία να δίνουν και να παίρνουν καθημερινά αλλά φαίνεται πως ακόμα η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δικάσει, δίχως δεύτερη σκέψη. Αυτά δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγους μήνες που έχει γίνει μητέρα. (Δείτε εδώ από που κατάγεται )

Τον Ιούνιο του 2021 η Χριστίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια, την Φιλίππα και την Αριάνα.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Τότε η Χριστίνα αποφάσισε ότι θέλει να αφιερωθεί πλήρως στον ρόλο της ως μητέρα και έπειτα θα επέστρεφε στα χόμπι και τις ασχολίες της. Ωστόσο όταν αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει η αντίδραση των follower της δεν ήταν η αναμενόμενη.

Πριν λίγο καιρό η influencer ταξίδεψε στο Παρίσι, ενώ τώρα βρίσκεται στη Ρώμη, για μια οικογενειακή εκδρομή με τον Σάκη, τα αδέρφια του και την κουνιάδα του. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το προφίλ της γέμισε με σχόλια για το τι είδους μητέρα είναι, που αφήνει τα μωρά της για μέρες.

«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά; Δεν μπορώ να καταλάβω τις μαμάδες που αφήνουν τα μωρά τους και φεύγουν μακριά για να διασκεδάσουν», έγραψαν.

«Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία... Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά», είπε μια άλλη μαμά με μια τρίτη να απορεί:«Τα μωρά που είναι»; σχολίασε μία άλλη.

Ωστόσο όλα τα αρνητικά σχόλια φαίνεται πως είναι μόνο για την Χριστίνα και όχι και για τους δύο γονείς που ταξιδεύουν μαζί.

Μικρή απόδραση στην πόλη για την οικογένεια Μπόμπα - Τανιμανίδη

Η οικογένεια Τανιμανίδη - Μπόμπα την Κυριακή 3/4 αποφάσισε να ξεσκάσει λιγάκι, αφού τελείωσε με την περιποίηση των μικρών πριγκιπισσών και επισκέφθηκε το μαγαζί του φίλου τους, Μάνου Γαβρά. Παρά το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε έναν παράδεισο για τα παιδιά τους, η επιλογή της βόλτας ήταν η τέλεια ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο που ξεπρόβαλε για λίγο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε κόβωντας τα νύχια της μικρής της, ενώ εκείνη κάθεται απόλυτα ήρεμη στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ ακολούθησε και brunch με τις δύο κόρες να εξερευνούν το μενού καθισμένες στα καροτσάκια τους, όπως άλλωστε αρέσει σε όλα τα μωρά όταν βρίσκουν νέα αντικείμενα μπροστά τους.

Οι γονείς τους το απολαμβάνουν και γελούν μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν και απολαμβανουν κι εκείνοι την ημέρα με τον φίλο τους, που απαθανάτισε και αυτές τις στιγμές.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η κόρη της

Τα παιδιά της Χριστίνα Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Οι δίδυμες της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Η Αριάνα και η Φιλίππα