Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην... - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Χριστίνας Μπόμπα

Λίγοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην... - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Χριστίνας Μπόμπα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς έχει στο πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη, όσο και τις 2 δίδυμες κορούλες της, με τις οποίες μάλιστα κάνει και yoga!

Πάμε να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για την όμορφη influencer...

Η καταγωγή και η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στη Λαμία, από όπου είναι και η καταγωγή της. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γεννημένη στις 30 Ιουνίου 1988, άρα η ηλικία της είναι 33 ετών.

καταγωγή της Χριστίνας Μπόμπα

Σπούδασε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σαν φοιτήτρια, έκανε αρκετά διαφημιστικά προκειμένου να βγάζει κάποια επιπλέον χρήματα, αφού το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό και το ύψος της, την βοηθούν αρκετά.
Μάλιστα η ίδια είναι 1,73 μ. Η γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη έγινε στα γραφεία της πολυεθνικής που εργαζόταν. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Σίφνο. Έχει μια αδερφή, την Ελίνα.

Ντυμένη στα ροζ κάνει νάζια στον μπαμπά - Στη Φιλοθέη με μητέρα και κόρη ο Σάκης Τανιμανίδης

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη τα τελευταία δύο χρόνια, με τον ερχομό των διδύμων και τη μετακόμιση της οικογένειας σε νέο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Παρά τη μετάβαση, εκείνος πετάει στον έβδομο ουρανό και είναι σημαντικό ότι έχει στο πλευρό τους γονείς του, που με τη σειρά τους δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα εγγονάκια τους.

Ο φακός τού YOU συνάντησε τον παρουσιαστή της “Φάρμας” στη Φιλοθέη, σε μια βόλτα με τις κόρες του, Αριάννα και Φιλίππα, και τη μητέρα του Ματούλα Τανιμανίδου, που τα τελευταία χρόνια κατεβαίνει όλο και πιο συχνά στην Αθήνα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δεν έχει κρύψει πόσο πολλαπλασιάστηκε η χαρά της με τον ερχομό των διδύμων, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη έξοδό τους, που η μία από τις δύο κοιμόταν και η άλλη τους έκανε να λιώνουν με την παρουσία της. «Κάνετε τον κόσμο μου καλύτερο, εμένα διπλά ευτυχισμένη και ταυτόχρονα ευλογημένη να ακούω χαρούμενες φωνούλες να με αποκαλούν “γιαγιά”!», έχει πει στο παρελθόν εκείνη, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι για τις νέες της... αρμοδιότητες.

Παράλληλα, είναι χαρά της που περνά περισσότερο χρόνο με τον γιο της, που έχει δείξει πόσο τον λατρεύει και δηλώνει περήφανη για εκείνον. Τα αισθήματα είναι αμφίδρομα φυσικά, αφού και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στη μητέρα του.

Σάκης ΤανιμανίδηςΣάκης Τανιμανίδης κόρες