Τι κοινό έχει η Γαρμπή με τη Βίκυ Μοσχολιού; - Η απάντηση στο Instagram της Καίτης

«Αιγάλεω σίτι γέννημα θρέμμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κοινό έχει η Γαρμπή με τη Βίκυ Μοσχολιού; - Η απάντηση στο Instagram της Καίτης

Έχουμε συνηθίσει τη Καίτη Γαρμπή να χρησιμοποιεί ενδελεχώς τα social media τόσο για να εκφέρει την γνώμη της στα γεγονότα που καθηλώνουν το πανελλήνιο (Δείτε τι είχε πει για την Ρούλα Πισπιρίγκου) όσο και για να μας χαρίζει απλόχερα στιγμές από την καθημερινότητά της και τον χαρακτήρα της.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη Βίκυ Μοσχολιού

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Τετάρτης 6/4, όταν ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα πόστερ της Βίκυς Μοσχολιού και αποφάσισε να βρει τα κοινά τους στοιχεία.

«Και πόσα κοινά μπορεί να έχω εγώ με την ΥΠΕΡΤΑΤΗ στη φωτογραφία;

Έχω! Τα εξής δύο:

Το ίδιο ζώδιο ♊️ και την ίδια δασκάλα!????????????????✌????

Εγώ λοιπόν κάθε βδομάδα τα τελευταία 10 χρόνια-ίσως και παραπάνω-κάνω μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο με τη σπουδαιότερη καθηγήτρια φωνητικής σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, την κ.Άννα Διαμαντοπούλου. Στην αίθουσα που διδάσκει υπάρχει στον τοίχο η φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού με ιδιόχειρη αφιέρωση το 1997 στη δασκάλα μου, που υπήρξε και δική της δασκάλα και φίλη και έκανε κι εκείνη τα μαθήματα της στην ίδια αίθουσα!

Κάτω από το όμορφο εκφραστικό βλέμμα της κάνουμε τις ασκήσεις μας και θυμόμαστε στο πιάνο λαϊκά τραγούδια ως επι το πλείστον δικά της και της τα αφιερώνουμε τιμής ένεκεν????

Πάντως εκείνες τις στιγμές, σα να νιώθω την ενέργεια της στην αίθουσα και σαν να ακούω τη φωνή της μέσα από τη φωνή της δασκάλας που βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στο μάθημα και μου λέει ωραίες ιστορίες για κείνη!

Ρισπέκτ Βίκυ Μοσχολιού δασκάλα όλων! ????????♥️

Υγ: Και 3ο κοινό, Αιγάλεω σίτι γέννημα θρέμμα βεβαίως!», έγραψε η ίδια με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει δεκάδες σχόλια.

«Μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας»

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα υπόδειγμα ζευγαριού σχετικά με το πως η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει με το πέρας του χρόνου, αλλά αντιθέτως δυναμώνει. Η τραγουδίστρια ούσα πολύ ενεργή στα social media, έκανε ένα post στο Instagram εκφράζοντας για άλλη μια φορά δημόσια την αγάπη της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει 25 χρόνια μαζί και η Γάρμπη θέλησε με μια φωτογραφία του παρελθόντος να γράψει λόγια αγάπης στον άντρα της. Συγκεκριμένα, δανείστηκε στοίχους του μεγαλύτερου εν ζωή ερωτικού τραγουδιστή, του Γιάννη Πάριου. Αναμφίβολα ο Σχοινάς θα ένιωσε πολύ όμορφα με την κίνηση αυτή, καθώς και εκείνος με τη σειρά του δηλώνει συνέχεια τον θαυμασμό του προς την Καίτη.

«Μόνο αγάααπη χρειάζεται η ζωή μας, όλα τα χρόοονια που θά μαστε μαζίιι, @dionisis_sxoinas αγάπη μου!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.