Ο γάμος τους θα κοστίσει 3 εκατομμύρια δολάρια - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Αυτό το Σάββατο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γάμος τους θα κοστίσει 3 εκατομμύρια δολάρια - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι μαζί από το 2020. Το ζευγάρι από τους πρώτους μήνες της σχέσης του έδειχνε τρελά ερωτευμένο και τα δύο νεαρά παιδιά δεν μπορούσαν να το κρύψουν με τίποτα. Οι κοινές τους εμφανίσεις έκαναν σάλο και οι φωτογραφίες τους στο Instagram ήταν η μία πιο γλυκιά από την άλλη, ενώ λίγο καιρό πριν μας απασχόλησε και ο μικρότερος αδερφός του με τις φήμες πατρότητας.

Τον Ιούλιο του 2020, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν και έδειξαν απευθείας την πρόθεσή τους να παντρευτούν. Ωστόσο, προέκυψε ο Covid και η πανδημία, που πήγε πίσω τις ζωές όλων των ανθρώπων, γι' αυτό και τα σχέδια και οι ετοιμασίες για τον γάμο των παιδιών αναβλήθηκαν, με την ελπίδα πως το 2022 θα μπορούσαν να κάνουν το όνομά τους πραγματικότητα.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Brooklyn Beckham

Η μέρα αυτή πλησιάζει, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτή το Σάββατο στις 9 Απριλίου. Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του γάμου.

Το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα από τα εξοχικά σπίτια της νύφης και συγκεκριμένα στο αχανές κτήμα του πατέρα της Nicola, Nelson, στο Palm Beach της Φλόριντα. Το ακίνητο είναι γνωστό ως Montsorrel και το αγόρασε για 103 εκατομμύρια δολάρια το 2015 ο πατέρας της Nicola Peltz. Εκτείνεται σε 4 στρέμματα και διαθέτει πισίνα και θέα στη θάλασσα που θα προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για μια υπαίθρια τελετή και δεξίωση.

Οι διάσημοι που θα παρευρεθούν θα είναι πολλοί και από τις δύο πλευρές, αλλά επιβεβαιωμένα θα είναι εκεί η Eva Longoria και η Mel B. Πολύ πιθανό είναι, επίσης, στον γάμο να παρευρεθεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex. Ο τραγουδιστής Snoop Dog, από την άλλη πλευρά, θα βρεθεί για να τραγουδήσει και να διασκεδάσει τους καλεσμένους.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Πάμε στα σημαντικά τώρα! Το νυφικό της Nicola θα είναι φτιαγμένο από τον οίκο Valentino και η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν γι' αυτό: "Έχουμε πάει δύο φορές στη Ρώμη, παρακολουθώντας όλους στο ατελιέ, είναι απλά τόσο ταλαντούχοι.

Την πρώτη φορά που πήγα στη Ρώμη, έφερα τη μαμά μου και τον αδερφό μου τον Brad, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πιο κοντινός άνθρωπός μου, και μετά τον Leslie Fremar που είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου σε ολόκληρο τον κόσμο", ενώ πρόσθεσε:

"Δεν έχω σκεφτεί ένα συγκεκριμένο φόρεμα με το οποίο θέλω να παντρευτώ. Οπότε στην πραγματικότητα το να βρω αυτό που θα φορέσω τελικά στον Οίκο Valentino ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Η δημιουργία του νυφικού είχε πλάκα μέχρι να βρω την τέλεια εφαρμογή και το ύφασμα".

Η Nicola ζήτησε από τη γιαγιά της να είναι η κουμπάρα της. Ο γαμπρός έχει βάλει τον πατέρα του για να αναλάβει τον ρόλο του Master of Ceremonies, ενώ τα μικρότερα αδέρφια του, Romeo και Cruz, θα είναι κουμπάροι. Ο αδερφός της Brad νύφης θα έχει τον τίτλο του «Άνθρωπου της Τιμής» και η αδερφή του Brooklyn, η Harper, είναι πιθανό να είναι η παράνυμφος ή το «κορίτσι λουλουδιών».

Όσον αφορά το φαγητό και την τούρτα το ζευγάρι δοκίμασε κέικ red velvet, αλλά οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα για να δουν το πλήρες μενού του γάμου, αλλά έπειτα από κάποιες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο σεφ όλα έδειχναν πως θα υπάρχει ένα πλούσιο κόκκινο βελούδινο κέικ και κάποια ταρτάκια με μούρα.

Το ζευγάρι έχει σκεφτεί μέχρι και τι θα συμβεί σε περίπτωση που χωρίσουν και γνωστή πηγή από το εξωτερικό ανέφερε ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο φέρεται να έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει την περιουσία των 380 εκατομμυρίων λιρών του Beckham. Βέβαια, η περιουσία του David και της Victoria είναι πολύ μικρότερη από την αυτοκρατορία των 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών του πατέρα της Nicola Peltz. Η Nicola σε κάθε περίπτωση βγαίνει κερδισμένη!

Η βίαιη κίνηση στη σύντροφο του - Αντιδράσεις στα social media!

O Brooklyn Beckham βρέθηκε στο στόχαστρο οργάνωσης που μάχεται κατά της ενδοοικογενειακής βίας όταν η αρραβωνιστικιά του Nicola Peltz ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με τον ίδιο να περάσει σαν θηλιά το χέρι στον λαιμό της.

Στην επίμαχη φωτογραφία ο ίδιος ποζάρει στο φακό με την 25χρονη ηθοποιό και ενώ οι δυο τους απολαμβάνουν το κρασί και το δείπνο τους εκείνος με το γεμάτο από τατουάζ χέρι του σφίγγει το λαιμό της.

Προωθεί την ενδοοικογενειακή βία ο μόλις 21χρονος γιος του Ντέιβντ και της Βικτόρια;

Η οργάνωση βρήκε την ανάρτηση του «αηδιαστική» και εντελώς λάθος να κάνεις πλάκα με τόσο σοβαρά θέματα όπως η ενδοοικογενειακή βία. Η ιδρύτρια της Women's Rights Organisation Νταϊάνα Νάμμι είπε πως πρέπει το ζευγάρι να απολογηθεί δημοσίως.

«Είναι αηδιαστικό και πιστεύω πως με τόσο σοβαρά δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. «Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους. Απίστευτο! Η Vixotria φόρεσε δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη!Μπρούκλιν Μπέκαμ βίαιος

Μιλάμε για την πραγματική ζωή, ακόμα και αν είναι αστείο, είναι αηδιαστικό κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτή η φωτογραφία. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει ανοιχτά συγνώμη και να πει στον κόσμο ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Μιλάμε για ζωντανούς ανθρώπους – δεν είναι μια κούκλα για να παίξεις, επομένως πιστεύω ότι στέλνει ένα πολύ λάθος μήνυμα, ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα ειδικά σε νέους ανθρώπους. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι αποδεκτό και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ειδικά οι γυναίκες, πρέπει να γίνουν σεβαστές και η ζωή τους πρέπει να γιορτάζεται.

Μιλάμε για έναν ενήλικα άνδρα που μιλάει για την σύντροφό του – και η σύντροφός του σίγουρα δεν πρέπει να το αποδέχεται κάτι τέτοιο. Τους παροτρύνω να βάλουν ένα μήνυμα συγνώμης στο Instagram και το Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης.

Νομίζω ότι ο Brooklyn Beckham πρέπει να μάθει πώς να φέρεται στις γυναίκες, πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα υγιούς σχέσης και να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος άνθρωπος».

Αντέδρασαν ακόμα και οι followers τους

Πολλοί από τους εκατομμύρια followers του ζευγαριού εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια αλλά και τον προβληματισμό τους για την εν λόγω φωτογραφία. Μερικοί μάλιστα προειδοποίησαν πως θα μπορούσε να παρουσιάσει σαν φυσιολογική την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία, δεδομένου ότι οι δύο λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν πάνω από 14 εκατομμύρια οπαδούς.

Ένας χρήστης έγραψε: «Κάθε σύντροφο που είχε, υπάρχουν φωτογραφίες που τις κρατά από τον λαιμό. Ακόμα και όταν βάζει το χέρι του γύρω τους, είναι πολύ σφιχτά και μοιάζει με κεφαλοκλείδωμα. Πραγματικά περίεργο που δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με κανέναν φίλο του να το κάνει αυτό, αλλά μόνο με τις κοπέλες του, τις οποίες ερωτεύεται σε δύο λεπτά και μετά τις κρατά από το λαιμό τους». Ένας ακόμη follower του, αναρωτήθηκε: «Γιατί σε πνίγει;».