Οι πραγματικές σχέσεις της μητέρας της Μπόμπα με την μητέρα του Τανιμανίδη - Στο φως όλη η αλήθεια

Αποκαλύφθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πραγματικές σχέσεις της μητέρας της Μπόμπα με την μητέρα του Τανιμανίδη - Στο φως όλη η αλήθεια

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής και η καλλονή σύζυγός του διανύουν μια υπέροχη περίοδο, καθώς έχουν ολοκληρώσει την οικογένειά του, έχοντας στο πλευρό τους τις 2 κορούλες τους.

Και οι 2 ωστόσο έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, για αυτό και όπως είναι φυσικό πάντα χρειάζονται μια έξτρα βοήθεια, όσον αφορά τα μωρά. Έτσι λοιπόν, τόσο η μητέρα της Χριστίνα όσο και η μητέρα του Σάκη, φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο με τα εγγονάκια τους, για να ξεκουράζουν το ζευγάρι.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 7/4, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την ίδια να μιλά με κάμερες με την μητέρα και την πεθερά της, οι οποίες έχουν συναντηθεί στο σπίτι των παιδιών προκειμένου να φυλάνε τις δίδυμες, μιας και το ζευγάρι έχει πάει ένα ταξίδι και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές!

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μητέρα της και την μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μητέρα της και την μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη

Μικρή απόδραση στην πόλη για την οικογένεια Μπόμπα - Τανιμανίδη

Η οικογένεια Τανιμανίδη - Μπόμπα την Κυριακή 3/4 αποφάσισε να ξεσκάσει λιγάκι, αφού τελείωσε με την περιποίηση των μικρών πριγκιπισσών και επισκέφθηκε το μαγαζί του φίλου τους, Μάνου Γαβρά. Παρά το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε έναν παράδεισο για τα παιδιά τους, η επιλογή της βόλτας ήταν η τέλεια ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο που ξεπρόβαλε για λίγο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε κόβωντας τα νύχια της μικρής της, ενώ εκείνη κάθεται απόλυτα ήρεμη στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ ακολούθησε και brunch με τις δύο κόρες να εξερευνούν το μενού καθισμένες στα καροτσάκια τους, όπως άλλωστε αρέσει σε όλα τα μωρά όταν βρίσκουν νέα αντικείμενα μπροστά τους.

Οι γονείς τους το απολαμβάνουν και γελούν μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν και απολαμβανουν κι εκείνοι την ημέρα με τον φίλο τους, που απαθανάτισε και αυτές τις στιγμές.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η κόρη της

Τα παιδιά της Χριστίνα Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Οι δίδυμες της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Η Αριάνα και η Φιλίππα