Πρώτο θέμα συζήτησης - Το βίντεο της Αθηνάς New York που χορεύει με "καυτό" μαγιό στην πισίνα

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτο θέμα συζήτησης - Το βίντεο της Αθηνάς New York που χορεύει με

Λίγο καιρό μετά το The Bachelor 2, η νικήτρια του παιχνιδιού, Αθηνά New York, παραμένει στην επικαιρότητα, συνεχίζοντας κανονικά την ζωή της στην Αμερική. Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει στην πισίνα σε ξέφρενους ρυθμούς, φορώντας ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό, το ίδιο και πριν λίγο καιρό με μια φωτογραφία της

Το βίντεο της Αθηνάς New York που χορεύει με "καυτό" μαγιό στην πισίνα

«You only have ONE LIFE TO LIVE ! Be yourself, WHO THE HELL CARES WHAT ANYONE THINKS OF YOU!!!!! Do what you feel. There is no wrong answer», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτές είναι οι σχέσεις σήμερα με Αθηνάς και Αλέξη

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή, ένα χρόνο μετά το Survivor αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά με την πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να διατηρεί κάτι πολιτισμένο.

Για άλλη μια φορά ο Παππάς τοποθετήθηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ αυτού και της Αθηνάς New York, την οποία γνώρισε μέσα από το Bachelor 2. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκει να έχουν τα τυπικά σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Με την Αθηνά τελειώσαμε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που είχε αρχή, μέση και τέλος. Μετά από αυτό δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνεις μια ανθρώπινη σχέση. Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα. Μετά το Bachelor ήταν διαφορετικά. Η καθημερινότητα έδειξε άλλα πράγματα και έπρεπε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του. Με την Άννα έχει τελειώσει. Είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, αλλά μέχρι εκεί»