Survivor 4: «Του έχω μιλήσει, αλλά έφυγε» - Ο Αλέξης Παππάς ''άδειασε'' ανεπανόρθωτα πρώην συμπαίκτη του

Οι ίντριγκες δεν έχουν τελειωμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4: «Του έχω μιλήσει, αλλά έφυγε» - Ο Αλέξης Παππάς ''άδειασε'' ανεπανόρθωτα πρώην συμπαίκτη του

Τον Αλέξη Παππά είδαμε να κάνει δηλώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 στο Super Κατερίνα αναφορικά με τον Τζέιμς Καφετζή. Είναι αλήθεια πως με τον καιρό βλέπουμε να ανατρέπονται οι σχέσεις των παικτών, που συμμετείχαν στο Survivor 4.

Φιλίες δυνατές χάθηκαν και άλλες δημιουργήθηκαν. Με σε αυτές υπάρχει πάντα το όνομα του Τζέιμς, ο οποίος φαίνεται να έκανε γερό ξεκαθάρισμα όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Παππάς με τη σειρά του δήλωσε, πως σε κάποια κοινωνική έξοδο τον συνάντησε και τον χαιρέτησε, ωστόσο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον Τζέιμς Καφετζή

«Δεν θα πήγαινα στο All Star Survivor. Στον δρόμο δεν μου μιλάνε, μου φωνάζουν “γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά”». Για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν μιλάμε. Έχουμε συναντηθεί και του έχω μιλήσει, αλλά έφυγε».

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για τη φιλία Παππά - Μπάρτζη

Τον Τζέιμς Καφετζή εντόπισε η κάμερα του Super Kατερίνα στα γυρίσματα του video clip του Χάρη Βαρθακούρη και όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε για την φημολογούμενη φιλία Μπάρτζη - Παππά.

Είναι γνωστό πως η 3αδα του Survivor 4 (Βέλλη - Μπάρτζης -Τζέιμς) έχει αναδιαμορφωθεί καθώς τελευταία παρατηρούμε και άλλα οξύμωρα στους πρώην παίκτες του reality.

Η επική έξοδος του Νίκου Μπάρτζη και του Αλέξη Παππά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τα επακόλουθα videos προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Την απάντηση του σε όλο αυτό το σκηνικό περιμέναμε να δώσει και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού όπως ανέφερε δε θέλει ούτε κατά διάνοια να πιστέψει περί συμφιλίωσης, αλλά για τυχαία συνάντηση...Εμείς πάντως άλλα είδαμε..!

«Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο».