«Έμαθα τελευταίος για το γάμο της...» - Ο Λευτέρης Πανταζής για το γάμο της κόρης του

«Η Κόνι δε ζήτησε τη συμβουλή μου για τον γάμο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έμαθα τελευταίος για το γάμο της...» - Ο Λευτέρης Πανταζής για το γάμο της κόρης του

Με αφορμή τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου του Chart Show, στο οποίο θα βρίσκονται και ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το γάμο της κόρης του και του Μάριου Καπότση, που πρόκειται να γίνει σύντομα.

Τα λόγια του Λευτέρη Πανταζή για το γάμο της Κόνι Μεταξά

«Η Κόνι δε ζήτησε τη συμβουλή μου για τον γάμο. Εγώ ήμουν ο τελευταίο που το έμαθε και μάλλον θα είμαι και αυτός που θα πέσει ηρωικά», είπε με χιούμορ ο Λευτέρης Πανταζής.

Από την άλλη, η Κόνι Μεταξά για ακόμη μια φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έγκυος και πως βρίσκεται σε προετοιμασίες για τον γάμο αφού της λείπουν τα… φωτάκια.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, καθώς σε λίγο καιρό ετοιμάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ίδια μάλιστα να έχει διαλέξει ήδη το νυφικό της.

Το ζευγάρι φαίνεται τρισευτυχισμένο και μάλιστα μέρα με την μέρα προχωράει σε ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τον γάμο που πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι. Πρόσφατα μάλιστα, η Κόνι και ο Μάριος θέλησαν να κάνουν μια νέα δημόσια εμφάνιση και συγκεκριμένα στο Teatro.

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Όπως βλέπουμε, ο Μάριος Καπότσης έχει επιλέξει να είναι ντυμένος απλά και στα μαύρα, ενώ η Κόνι Μεταξά για ακόμη μια φορά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το μπλε σύνολό της.

undefined

undefined

undefined