Καμία σχέση με την τηλεόραση - Με τι ασχολείται σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Η νέα της καριέρα και η συγκλονιστική της δήλωση για τη μητρότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία σχέση με την τηλεόραση - Με τι ασχολείται σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά, προκειμένου να συζητήσει με την Νάντια Μπουλέ για το θέμα της μητρότητας. Γνωρίσαμε τη Ράνια Θρασκιά στο ρόλο της ως παρουσιάστρια. Ωστόσο, η μεγάλη τη αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η ψυχολογία.

Πήρε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» από το Πανεπιστήμιο East London. Ένα επίτευγμα για το οποίο νιώθει περήφανη αφού δεν ήταν εύκολο να ξενυχτάει διαβάζοντας μέχρι το πρωί, ως μητέρα δυο παιδιών. Αξιοποιώντας τις σπουδές τις εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ, η Ράνια Θρασκιά προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες.

Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Τι είχε δηλώσει για τον χωρισμό της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA μίλησε η Ράνια Θρασκιά η οποία έκανε μια αναδρομή στις περιόδους της ζωής της, από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα μέχρι τον ερχομό των παιδιών της και τον χωρισμό της. Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει την άποψή της πριν από λίγο καιρό και για το κίνημα #metoo.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μια σχέση η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Όλα αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω όνειρα και σκέψεις όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τους μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα», συμπλήρωσε.

Όσο για την περίοδο από τον χωρισμό της και μετά, ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας».