Σπύρος Χαριτάτος: «Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με είχε διασύρει»

«Ζούσα έντονα τη νύχτα και άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να παρασυρθείς»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Χαριτάτος: «Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με είχε διασύρει»

Μετά από τον Αργύρη Αγγέλου, το απόγευμα της Πέμπτης 7/4 ο Σπύρος Χαριτάτος βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα καθώς στην αρχή αναφέρθηκε πως αν εν ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία, θα δούλευε στη νύχτα.

«Έχω καθαρίσει σπίτι, έχω δουλέψει στην οικοδομή, ζούσα από αυτά. Τα έκανα για να σπουδάσω στην αρχή δημοσιογραφία μετά χρειάστηκε να μείνω άνεργος ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να επιστρέψω κάτω από άλλες συνθήκες στη δημοσιογραφία έπρεπε να να βρω να κάνω κάτι άλλο.

Είχα απορροφηθεί τόσο από τη μουσική πιθανόν θα ήμουν στη νύχτα, ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός. Θα είχα ένα μαγαζί δικό μου, θα ακολουθούσα τις διαδρομές της μουσικής. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια συνάντησε και κακές στιγμές σε συνεργασίες.

«Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με έχει διασύρει που έχει συντονίσει ομάδα ανθρώπων που με έχει διασύρει. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε επειδή ήταν σε ανάγκη. Δεν ήξερε ότι το ήξερα, αλλά με ξανά διέσυρε μετά».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χαριτάτου

«Να περιαυτολογεί, να μην θέλει να...» - Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει τι την ενοχλεί σε ένα καλεσμένο

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια της Ερτ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην Real L!fe και μεταξύ άλλων μίλησε για τους καλεσμένους που έρχονται στην εκπομπή της, στο Στούντιο 4, για το τι την ενοχλεί στην συμπεριφορά κάποιων αλλά και πως τους αντιμετωπίζει αν δεν υπάρχει χημεία.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το Στούντιο 4

Τι σε κουράζει σε έναν καλεσμένο;

Να περιαυτολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να μη θέλει να ανοιχτεί, να έρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στο μυαλό του. Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει για την εκπομπή της

Όταν λείπει η χημεία με τους καλεσμένους πως το διαχειρίζεσαι;

Αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σε μία συνέντευξη ή θέλει να πει μόνο συγκεκριμένα πράγματα, δεν επιμένουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά, αν δεν λειτουργήσει, θα χαιρετήσουμε ευγενικά μετά από 20 λεπτά και θα συνεχίσει ο καθένας τη δουλειά του. Δεν έχει συμβεί, όμως, πολλές φορές. Οι καλεσμένοι μας έρχονται γιατί το θέλουν και είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό.