Κάρμεν Ρουγγέρη: «Συνάντησα εμπόδια όσο ανέβαινα»

«"Έχω αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από συναδέλφους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάρμεν Ρουγγέρη:  «Συνάντησα εμπόδια όσο ανέβαινα»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον έντονο ανταγωνισμό και τα εμπόδια που συνάντησε στην επαγγελματική της διαδρομή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη

Έχετε μια σπουδαία καριέρα. Συναντήσατε εμπόδια στην πορεία της;

Συνάντησα εμπόδια στην καριέρα μου, βέβαια. Όσο ανέβαινα και έκανα επιτυχίες, άρχισα να ενοχλώ κάποιους. Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και κάποια στιγμή μου ειπώθηκε ότι τους έχω καπελώσει όλους. Το ίδιο έγινε και στη Λυρική Σκηνή.

Ανταγωνισμό από συναδέλφους έχετε αντιμετωπίσει;

Έχω αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από συναδέλφους. Έλεγαν ότι αυτό που κάνω είναι μόδα και θα περάσει ή ρωτούσαν τον κόσμο γιατί έρχονται μόνο σε εμένα και άλλα πολλά. Ωστόσο, δεν ασχολούμαι. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο κόσμος με τιμάει και τον τιμάω κι εγώ.

Ράγισε καρδιές η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Σάκη Μπουλά - «Τον μάλωνα που...»

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2014 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σάκης Μπουλάς από καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, με πολλούς καλλιτέχνες να μην μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του. Ανάμεσα τους και η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία 7 χρόνια μετά, θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού, όπου αναφέρθηκε στην συνεργασία τους στην σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα", μετά τα συγκλονιστικά λόγια για την οικονομική εξαθλίωση που πέρασε.

«Θυμάμαι ότι περνούσαμε πολύ όμορφα. Αυτή η σειρά μου χάρισε πολλή αγάπη από τους έφηβους και μου τη χαρίζει ακόμα. Αγαπιόμασταν μεταξύ μας. Θυμάμαι πόσο μάλωνα τον Σάκη Μπουλά, επειδή κάπνιζε συνέχεια και του έλεγα να το σταματήσει. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το έκοψε και χάρηκα πολύ, αλλά μετά το άρχισε ξανά. Ήταν υπέροχος συνεργάτης. Γενικά ήμασταν δεμένη ομάδα. Ήταν ευτυχία, κάθε φορά που πήγαινα για γύρισμα», εξομολογήθηκε.