Πρωτοσέλιδο στα περιοδικά του εξωτερικού η Ελένη Μενεγάκη - Αναφέρουν ότι...

Τι έχει συμβεί με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτοσέλιδο στα περιοδικά του εξωτερικού η Ελένη Μενεγάκη - Αναφέρουν ότι...

Το Forbes είναι αμερικανικό περιοδικό με θέμα τις επιχειρήσεις και ανήκει στη Forbes, Inc. Το περιοδικό κυκλοφορεί 2 φορές τη βδομάδα και ασχολείται κυρίως με την οικονομία, την επένδυση, τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Στο περιοδικό βρίσκουν χώρο και θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επικοινωνία, την επιστήμη και τον νόμο. Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, στην πόλη Τζέρσεϊ Σίτι. Κυριότεροι ανταγωνιστές του περιοδικού, στις ΗΠΑ, στην κατηγορία των περιοδικών που αφορούν τις επιχειρήσεις είναι το Fortune και το Bloomberg Businessweek.

forbes

Το περιοδικό είναι, επίσης, γνωστό για τις λίστες που δημοσιεύει, μεταξύ άλλων τη λίστα με τους πλουσιότερους αμερικανούς (Forbes 400), τη λίστα με τις πλουσιότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως (Forbes Global 2000) αλλά και τη λίστα με τους πλουσιότερους διάσημους κάτω των 30 ετών (δείτε την εδώ αναλυτικά). Το μότο του περιοδικού είναι: The Capitalist Tool (ελεύθερη μετάφραση: Το καπιταλιστικό εργαλείο) και πρόεδρος - αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο Στιβ Φόρμπς και ο Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάικ Περλίς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται στην βικιπαίδεια, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει απασχολήσει το εν λόγω περιοδικό στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010.

Το Forbes, τότε, κατέταξε τη Μενεγάκη ως τη δεύτερη πιο ισχυρή και ισχυρότερη διασημότητα στην Ελλάδα και την πρώτη γυναίκα.

Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).