Μόλις έγινε γνωστό - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη

Απόψε (8/4) το μεγάλο φινάλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις έγινε γνωστό - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη

Απόψε, στις 20:00, έρχεται το φινάλε του VINYΛΙΟ για φέτος! Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, αποφάσισαν να «κλείσουν» τη φετινή σεζόν όσο πιο τρυφερά και νοσταλγικά γίνεται, παρουσιάζοντας μία εκπομπή για τα παιδικά μας χρόνια.

Θα μας θυμίσουν τις αγαπημένες παιδικές σειρές, τα καρτούν, τις εκπομπές, τις ταινίες των ’80s και των ‘90s. Τι τρώγαμε; Πώς ντυνόμασταν; Τα κουρέματα, τα παιχνίδια μας στις αλάνες, τα παιδικά περιοδικά που διαβάζαμε μανιωδώς, αλλά και τα τραγούδια που ακούγαμε.

Με τη γλύκα και τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, θα κάνει φινάλε το «VINYΛΙΟ» αυτή την Παρασκευή στις 20:00, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ο Αντώνης Κανάκης είχε συγκινήσει στον αέρα του Βινυλίου (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Το trailer του τελευταίου Βινυλίου στον ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του

Πότε τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές.

Το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από τρεις, τέσσερις μήνες στον αέρα γιατί είναι μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας. Ακούστε μια πολύ ωραία σύμπτωση. Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα! 14 Απριλίου και θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία, θα το κλείσουμε πολύ ωραία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.