Super Κατερίνα: Έμεινε "κάγκελο" η Καινούργιου on air με την ατάκα του Μάνου Δασκάλακη

Τι ανέφερε ο ίδιος στην Αγγελική Νικολούλη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Κατερίνα: Έμεινε

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς όπως έγινε γνωστό ο γιατρός ο οποίος κατέφυγε πρώτος στις αρχές κατέθεσε σήμερα 8/4 στην 18η ανακρίτρια.

Από την άλλη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που πήρε η Αγγελική Νικολούλη στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA "πάγωσε" με το άκουσμα της ατάκας του πατέρα των άτυχων κοριτσιών καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά «Θέλω μόνο μισή ώρα με τη Ρούλα στο κελί της».

Η ατάκα του Δασκαλάκη που σόκαρε την Καινούργιου on air

Το προφητικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν την σύλληψη της Ρούλας

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ερευνάται και καθημερινά τα ευρήματα συγκλονίζουν ολόκληρη τη χώρα.

Μάλιστα, άλλη μία αποκάλυψη έγινε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να είχε καταλάβει ένα μήνα πριν πως ο θάνατος των παιδιών του θα προκαλούσε τόσο μεγάλο σάλο στην κοινωνία, την ίδια στιγμή που οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού κατέθεσαν μήνυση.

Ο ίδιος είχε στείλει μήνυμα σε έναν φίλο του λέγοντας ακριβώς ότι ο κόσμος θα συγκλονιστεί αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι εννοούσε και αν γνώριζε τι θα συνέβαινε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το Πανελλήνιο», κανείς, όμως, ακόμη δεν ξέρει ποιο ήταν το σχόλιο.