Δύσκολες ώρες για τον Γουίλ Σμιθ - Νοσηλεύεται σε κλινική μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Γουίλ Σμιθ - Νοσηλεύεται σε κλινική μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να μιλάει όλος ο πλανήτης για την κίνηση που έκανε στην σκηνή των Όσκαρ όταν ο ίδιος χαστούκισε τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Jada Smith.

Από εκείνη την τραγική στιγμή η οποία εξακολουθεί να συζητιέται αρκετά καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ήταν στημένο το όλο σκηνικό, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την καριέρα του, την οποία βλέπει να κρέμεται από μία κλωστή.

Ωστόσο, μια συγκεκριμένη είδηση που έχει έρθει στην επιφάνεια φαίνεται να είναι σοκαριστική καθώς έγινε γνωστό πως νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Γουίλ Σμιθ

«Μου έχει ραγίσει η καρδιά»

Ο Γουίλ Σμιθ, λίγες μέρες μετά το περιστατικό που σόκαρε το κοινό με το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα βραβεία Όσκαρ σε μία περίεργη προσπάθεια να υπερασπιστεί την γυναίκα του, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση, ανακοίνωσε πως παραιτείται από την Ακαδημία. Αυτή η κίνηση, όμως, δεν είναι τόσο απλή και αυτά που θα χάσει ο ηθοποιός είναι πολλά.

Συγκεκριμένα, τα προνόμια που παρέχει η Ακαδημία είναι πολύ ουσιαστικά για έναν ηθοποιό, καθώς δεν θα μπορεί να ψηφίσει τους πιθανούς νικητές των Όσκαρ, δεν θα είναι εφικτό να συμμετέχει σε προβολές ταινιών, αλλά ούτε και να βρεθεί ξανά ως καλεσμένος στα βραβεία. Αυτό, βέβαια, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και από τα ίδια τα μέλη της Ακαδημίας μετά το συμβούλιό τους στα τέλη του Απρίλη.

Γουίλ Σμιθ

«Απάντησα απευθείας στο πειθαρχικό κάλεσμα της Ακαδημίας και θα δεχτώ πλήρως και όλες τις συνέπειες της συμπεριφοράς μου. Οι πράξεις μου στην παρουσίαση των 94ων Βραβείων της Ακαδημίας ήταν σοκαριστικές, επίπονες και αδικαιολόγητες.

Η λίστα με αυτούς που πλήγωσα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τον Chris, την οικογένειά μου, πολλούς από τους καλούς μου φίλους και τους αγαπημένους μου, όλους όσους παρευρέθηκαν και το παγκόσμιο κοινό στο σπίτι. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας.

Στέρησα την ευκαιρία άλλων υποψηφίων και νικητών να γιορτάσουν και να γιορταστούν για την εξαιρετική δουλειά τους. Μου έχει ραγίσει η καρδιά. Θέλω να επιστρέψω τη βαρύτητα σε εκείνους που αξίζουν την προσοχή για τα κατορθώματά τους και την τέχνη τους στον κινηματογράφο.

Οπότε, παραιτούμαι από την ιδιότητα του μέλους στην Ακαδημία του Κινηματογράφου και θα δεχτώ όλες τις περαιτέρω συνέπειες που το Συμβούλιο κρίνει κατάλληλες. Η αλλαγή χρειάζεται χρόνο και δεσμεύομαι να δουλέψω για να διασφαλίσω ότι η βία ποτέ ξανά δε θα επικρατήσει της λογικής», είπε ο Γουίλ Σμιθ.

Η Ακαδημία απάντησε αμέσως στην ανακοίνωση αυτή και δήλωσε: «Έχουμε λάβει και αποδεχθεί την άμεση παραίτηση του κυρίου Will Smith από την Ακαδημία του Κινηματογράφου. Θα προχωρήσουμε με τις πειθαρχικές μας διαδικασίες κατά του κυρίου Smith για παραβιάσεις των προδιαγραφών της Ακαδημίας».