«Από παιδί έχω...» - Η Παυλίνα Βουλγαράκη εξομολογείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από μικρή

«Κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από παιδί έχω...» - Η Παυλίνα Βουλγαράκη εξομολογείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από μικρή

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 8/4, και πέρα από τη μουσική της εξήγησε το πρόβλημα που την βασανίζει από μικρό παιδί. Μέσα στους διάσημους που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας είναι και ο Χρήστος Δάντης.

Οι δηλώσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από παιδί

«Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω, πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους και των δικών μου τραγουδιών. Το τραγούδι “1000 ζωές” το έχω γράψει για τη μητέρα μου.

Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας ενώνουν όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για μένα. Η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από το όνομά μου», ανέφερε αρχικά για την μουσική της και για τον ρόλο της οικογένειάς της στη ζωή της.

Έπειτα, εξήγησε σε όλους τι είναι αυτό που της συμβαίνει: «Έχω Insomnia από παιδί, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι και πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα.

Όταν ονειρεύομαι το καταλαβαίνω ότι τώρα ονειρεύομαι και ότι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι και ονειρεύομαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μια ολόκληρη μέρα και δεν έχω την ανάγκη να κοιμηθώ».

Οι αποκαλύψεις της για την τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχτεί η οικογένειά της

Η τραγουδίστρια και στιχουργός, Παυλίνα Βουλγαράκη ή "Αλεξάνδρα" όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show. Εκτός του Υποχθόνιου, συγκλόνισε και η ίδια με την εξομολόγηση της.

Η ίδια μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει στο σπίτι της σε ηλικία 13-14 ετών, λόγω της πολιτικής καριέρας του πατέρα της, Γιώργου Βουλγαράκη.

«Το Παυλίνα βγήκε από κλήρωση, επειδή οι γονείς μου δεν ήθελαν να με πουν Χάιδω, ούτε Χαρίκλεια των γιαγιάδων μου», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε για το αν το επώνυμό της και η πολιτική πορεία του πατέρας της στάθηκαν εμπόδιο.

Παυλίνα Βουλγαράκη τρομοκρατική επίθεση

«Θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα, ξεκίνησα κι εγώ την πορεία στη μουσική μου. Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω. Τις φωτεινές μέρες δεν τις θυμάμαι, επειδή στα 13-14 είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και είχε καεί το σπίτι. Τότε δεν είχαμε σπίτι.

Εγώ ανακάλυψα τη φωτιά, ήμουν εγώ με τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου και ήταν τραύμα για μένα. Υπήρχε φόβος. Όταν ο κόσμος ήταν θυμωμένος δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Και μαζί μου ακόμα που δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ενώ εγώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα με λένε Βουλγαράκη γιατί ήμουν θυμωμένη. Με έπνιγε το δίκιο».

«Το πρώτο που εντόπισα είναι ότι οι ακροατές διακρίνουν την αλήθεια. Συνειδητοποίησα ότι όσο βαρύ είναι το όνομα, είμαι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Όταν το κατάλαβα αυτό είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει».

Πώς διαχειρίστηκαν οι γονείς της τις δύσκολες στιγμές: «Η μητέρα μου μέσω όλης αυτής της διαδικασίας αρρώστησε, έπαθε καρκίνο, μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Βγήκε στο σώμα της. Το πώς το διαχειρίστηκαν είναι δικό τους. Είμαστε τέσσερα ανήσυχα παιδιά και γίναμε μια άτρωτη ομάδα».