Σασμός: Ηθοποιός της σειράς θα γίνει για πρώτη φορά θείος - Το συγκινητικό βίντεο

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Ηθοποιός της σειράς θα γίνει για πρώτη φορά θείος - Το συγκινητικό βίντεο

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας είναι ένας νέος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική σειρά Σασμός. Τελευταία φαίνεται να τον έχουν παραδεχτεί πολύ, μιας και δεν περνάει σεζόν που δεν είναι εκτός τηλεόρασης. Πέρυσι ήταν στην πετυχημένη σειρά του Alpha ''Αγγελική'' και φέτος έκανε θραύση στο ίδιο κανάλι.

Υπήρξαν σημεία που δυσκολεύτηκε στο σίριαλ, που διαδραματίζεται στην Κρήτη όμως δεν το έβαλε κάτω αφού ο ρόλος του δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Σίγουρα περιμένουμε τα επόμενα του βήματα, μέχρι τότε όμως θα μαθαίνουμε νέα για τη ζωή του.

Ένα πολύ ευχάριστο που αφορά στην οικογένεια του, είναι η εγκυμοσύνη της συντρόφου του αδερφού του. Ο ηθοποιός έχει έναν δίδυμο αδερφό, που φυσικά είναι ίδιοι. Με ένα βιντεάκι στο tik tok, γνωστοποιήθηκε το χαρμόσυνο νέο αλλά και το φύλλο το μωρού. Δεν ξέρουμε να θέλει να γίνει πατέρας, θα γίνει όμως σίγουρα ένας πολύ καλός θείος.

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας θα γίνει για πρώτη φορά θείος

Λίγα λόγια για τη ζωή του ηθοποιού

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Άνω Γλυφάδα. Του αρέσει πολύ το θέατρο και ένα δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις Το Αμάρτημα της Μητρός μου (2018) και Αν αργώ, κοιμήσου(2018). Κάνει όνειρα και αυτό μας αρέσει πολύ. Το μεγαλύτερό του όνειρο είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να καταφέρει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Άμλετ. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σήριαλ του ANT1, «Η Επιστροφή», απ’ όπου και τον γνώρισε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό.
Έχει πρωταγωνιστήσει και στη σειρά « Αγγελική» όπου υποδύθηκε τον Αποστόλη. Έχει έναν δίδυμο αδερφό και τον αγαπά πολύ. Φέτος τον απολαμβάνουμε καθημερινά, από Δευτέρα ως Πέμπτη, στη σειρά «Σασμός», στον ρόλο του Άγη. Ο Άγης είναι ένα... όχι και τόσο καλό παιδί, που του αρέσει να μπλέκεται σε τσακωμούς και να δυσκολεύει τη ζωή των κοριτσιών.

Αλέξανδρος Δαβίλας η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή στον Σασμό