Πρώην παίκτρια του GNTM είπε το "ναι" - Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της

Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM είπε το

Το GNTM έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς σε κάθε κύκλο υπάρχουν διάφορες προσωπικότητες οι οποίες μένουν αξέχαστες. Μπορεί να προβλήθηκε την πρώτη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ωστόσο τα ηνία του project έχει πάρει το STAR όπου όπως φαίνεται αναμένεται να δούμε νέες αφίξεις αλλά και παλιότερες οι οποίες αδιαμφισβήτητα αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Μια είδηση που έχει "σκάσει" και είναι αρκετά ευχάριστη είναι το γεγονός πως η εκρηκτική κοκκινομάλλα Τζέσικα Άνθη την οποία γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του ΑΝΤ1 το 2010, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Ευάγγελο Καραγιάννη. Μάλιστα, εκείνος της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση γάμου πάνω σε ένα σκάφος στο Miami της Florida.

Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας από το GNTM

Κι άλλος γάμος στην showbiz - Είπε το πολυπόθητο «ναι» μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Μπορεί να άργησε αλλά ήρθε η πολυπόθητη πρόταση. Η Avril Lavigne είπε το μεγάλο «ναι» στη Γαλλία, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο της Mod Sun λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ένα άλλο διάσημο ζευγάρι της showbiz χωρίς να καλέσουν κανένα από την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ ποιοι παντρεύτηκαν)

Η 37χρονη σταρ επικοινώνησε τα ευχάριστα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ναι! Σ΄αγαπώ για πάντα! Κυριακή. 27. Μαρτίου. 2022» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Ο αγαπημένος της τής άφησε ένα πολύ γλυκό σχόλιο όπου έγραφε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ! Forever n’ ever ο άγγελός μου» και δίπλα ένα ποίημα αποκλειστικά για τη μέλλουσα νύφη.

«Την μέρα που γνωριστήκαμε ήξερα ότι εσύ ήσουν αυτή. Μαζί για πάντα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο ότι έκανα πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν στο ένα γόνατο καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη για να σε περιγράψω με τα λόγια μου. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία πνοή… Είπα «θα με παντρευτείς;» και εκείνη είπε “ναι”».