Η Ελένη Μενεγάκη τα "έχασε" on air με την ατάκα της Ανθής Βούλγαρη - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη τα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» καλεσμένη βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη μετά από την εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, την γνωστή δημοσιογράφο την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο να σχολιάσει την επικαιρότητα των ημερών.

Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο μια ατάκα της άφησε για τα καλά άφωνη την Ελένη Μενεγάκη on air. Όπως είπε χαρακτηριστικά, νιώθει πως βρίσκεται σε βραδινή εκπομπή καθώς η μέρα της ξεκινάει από τις 3 η ώρα το πρωί.

Και τότε η Ελένη της είπε: «Καλά το μεσημέρι βραδινό; Και τότε τι λες για τις βραδινές εκπομπές;» και η Ανθή της απάντησε ότι δεν βλέπει ποτέ βραδινές εκπομπές, τις βλέπει μετά.

Η επική ατάκα της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Ελένη»

«Δεν το χωράει ο νους μου ότι...»

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για όλα εκείνα τα βαριά θέματα που τη δυσκολεύουν στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA».

Την όμορφη δημοσιογράφο βλέπουμε κάθε πρωί στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο αυτόν της παρουσίασης ενημερωτικής εκπομπής. Η ίδια δηλώνει εργασιομανής, καθώς αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά της, ώστε να πηγαίνουν όλα όπως τα θέλει! Ασφαλώς όλο αυτό επιφέρει κούραση στο τέλος της ημέρας, ωστόσο η Ανθή έχει αποδείξει πως είναι γεννημένη για τα δύσκολα.

Η επιτυχία στην εκπομπή είναι δεδομένη (αν εξαιρέσει κανείς την ατυχή φάρσα στην Κ.Παγώνη) , αλλά σε κάθε περίπτωση τη φέρνει αντιμέτωπη με δυσκολίες, όχι τόσο την σωματική όπως προαναφέραμε, αλλά την ψυχολογική καθώς η δημοσιογράφος συχνά καλείται να θίξει σοβαρά και ψυχοφθόρα κοινωνικά ζητήματα!

Bουλγαρη Χασαποπουλος

Ποια θέματα σε ζορίζουν περισσότερο και σε φορτίζουν ψυχολογικά;

Με φορτίζουν θέματα που αφορούν στην κακοποίηση, ειδικά των παιδιών. Προσπαθώ πολύ να συγκρατηθώ… Τον τελευταίο καιρό συγκλονίζομαι από τις περιπτώσεις γυναικοκτονιών. Δεν το χωρά ο νους μου ότι το 2022 συζητάμε για τέτοια περιστατικά. Υπάρχει έξαρση βίας και έχω αρχίσει να ανησυχώ, η κοινωνία μας έχει γίνει ζούγκλα. Πρόσφατα, για παράδειγμα, σοκαρίστηκα με το περιστατικό του θανάτου του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσε να ήταν το παιδί του καθενός. Τι λόγια να βρει να πει κανείς σε αυτή την μάνα;

Πόσο εύκολο είναι να αποφορτίζεσαι και να μην κουβαλάς τη συναισθηματική φόρτιση της δουλειάς στο σπίτι;

Πλέον έχω μάθει όλα αυτά να τα αφήνω έξω από την πόρτα. Δεν σου κρύβω ότι τα πρώτα χρόνια της δουλειάς φορτιζόμουν πολύ, πήγαινα να καλύψω ρεπορτάζ και έκλαιγα. Με τα χρόνια απέκτησα ψυχραιμία.