Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Τζομπανάκη

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Τζομπανάκη

Την Μαρία Τζομπανάκη την βλέπουμε μέσα από την νέα σειρά , «Σασμός» όπου έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές του ALPHA καθώς τα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Λιλυμπετ , ο κόβιτ κι εγώ …». Να τονίσουμε πως και άλλη μια γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετική.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη

«Έβγαλε όπλο και...» - Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία σοκαριστική συνέντευξη

Η Μαρία Τζομπανάκη, ενόψει του γάμου του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, θα είναι η επόμενη καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός και ο Άλλος, που θα προβληθεί την επερχόμενη Τρίτη 12/4.

Η ταλαντούχα ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο της στον Σασμό και τα κρητικά έθιμα που κυριαρχούν εκεί, θα μιλήσει για τα πραγματικά έθιμα που έχει ζήσει και τις βεντέτες που ίσχυαν ακόμη όσο θυμάται τον εαυτό της εκεί. Θα θυμίσει σε όλους της συμμετοχή της στα καλλιστεία, ενώ θα αποκάλυψει και το πιο τρομακτικό περιστατικό που έχει ζήσει εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς της.

«Εγώ που λατρεύω την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης, θεωρώ ότι κάποιες πτυχές της παράδοσης μας έχουν αυτή την απολυτότητα και αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Ένα από αυτά είναι οι βεντέτες», είπε στην αρχή της συζήτησης.

Όσο για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία στο παρελθόν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φωτογραφίες από τα καλλιστεία δεν δείχνω, ούτε θα έδειχνα στον άνθρωπό μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι πήγα».

Μία από τις πιο δυσάρεστες αναμνήσεις της ήταν μία στιγμή έκφρασης ακραίου θαυμασμού, αλλά και εκείνη που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό. «Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να συνδυάσει τη Νέα Υόρκη με την Κρήτη για τον έρωτα με τον άνδρα της και αποκάλυψε τι πήρε μαζί της φεύγοντας από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στο εξωτερικό.