Με λύρες και μπαλωθιές θα είναι ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη - Ετοιμάζεται και η βάφτιση του γιου του

Κλασικό κρητικό γλέντι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λύρες και μπαλωθιές θα είναι ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη - Ετοιμάζεται και η βάφτιση του γιου του

Ο τηλεοπτικός Αστέρης ή κοινώς ο Ορφέας Αυγουστίδης ζει τον απόλυτο έρωτα με την γυναίκα του, ενώ απολαμβάνει και τον νέο του ρόλο ως γονιός. Με την γυναίκα του είναι μαζί πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα 7, αλλά δεν έχουν ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και η βάφτιση του γιου

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μέλλουσα σύζυγός του

Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου, εάν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του ζευγαριού και τα γυρίσματα του Σασμού.

Μάλιστα, μαζί με τον γάμο τους, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και την βάφτιση του μικρού τους γιου, ο οποίος θα αποκτήσει το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος και ο οποίος έχει τα γενέθλιά του σε δύο μέρες. Το δεύτερο όνομα του παιδιού αποτελεί φόρο τιμής στον πατέρα του Ορφέα, τον Ντίνο Αυγουστίδη.

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά όπως είχε αναφέρει και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μίλησε για την μέλλουσα νύφη της με τον πιο ωραίο τρόπο, θα ήθελε να τον καμαρώσει στο μυστήριο και πάντα με τα έθιμα της Κρήτης, από όπου και κατάγονται.

Αυτό, λοιπόν, θα γίνει πραγματικότητα, εφόσον θα ακολουθήσουν και οι λύρες και μπαλωθιές στο γλέντι και εκεί θα είναι όλη η ομάδα της αγαπημένης σειράς που πρωταγωνιστεί ο ίδιος, αλλά και ο συγγενικός του κύκλος, φυσικά.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το γιο του

Το Σάββατο 2/4, καλεσμένος στην εκπομπή Dot ήταν ο ταλαντούχος Ορφέας Αυγουστίδης, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” και τον έχει λατρέψει το κοινό στο ρόλο του ως Αστέρης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο του και το πως είναι ο ίδιος ως μπαμπάς αλλά και το πως βιώνουν αυτή τη νέα καθημερινότητα με την σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Για το ρόλο του ως πατέρας έχει μιλήσει και η μητέρα του σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια.

Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση…. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.