«Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς» - Ο Μάρκος Σεφερλής "σπάει" την σιωπή του για το Super Mammy

«Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς» - Ο Μάρκος Σεφερλής

Στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για αυτόν μετά την εξέλιξη αυτή.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε .

Το βίντεο έκλεισε με μία παραίνεση ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα και το Super Mammy

Στήθηκε διαμαρτυρία κατά του Σεφερλή - Τον περίμεναν έξω από γήπεδο να τον γιουχάρουν

Τις τελευταίες ημέρες όλοι περίμεναν πως και πως την έναρξη του Super Mammy και τον Μάρκο Σεφερλή σε έναν απολαυστικό ρόλο. Τελικά από τα πρώτα κι όλα επεισόδια τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά αλλά η συνέχεια και η έκταση του ζητήματος ήταν αναπάντεχη.

Μέσα από το Happy Day έγινε γνωστό την Τρίτη 5/74 πως την προηγούμενη ημέρα, ενώ είχε διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με γνωστά πρόσωπα για καλό σκοπό μεταξύ και του Μάρκου, τον περίμεναν απ΄ έξω πλήθος κόσμου. Διαμαρτυρία στήθηκε λοιπόν, για σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια, τα οποία ακούστηκαν από τον ηθοποιό.