Δύσκολες ώρες για τον Γουίλ Σμιθ - Αποκλείστηκε από την τελετή απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το περιβόητο χαστούκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Γουίλ Σμιθ - Αποκλείστηκε από την τελετή απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια

Για δέκα χρόνια από την ακαδημία των Όσκαρ αποκλείστηκε ο Γουίλ Σμιθ, λίγο μετά την παραίτησή του, με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε το χαστούκι, το οποίο στιγμάτισε τη φετινή απονομή.

Ο Γουίλ Σμιθ αποκλείστηκε από την τελετή απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα δέκα χρόνια

Η ακαδημία που είναι υπεύθυνη για την τελετή συνεδρίασε την Παρασκευή για να αποφασίσει την ποινή στον ηθοποιό που στον παρελθόν έχει βραβευτεί με όσκαρ Α'Ανδρικού Ρόλου. Έπειτα από την κίνηση που «πάγωσε» την κοινή γνώμη, ο Σμιθ απολογήθηκε για τις ενέργειές του και παραιτήθηκε από την ακαδημία. Η απομάκρυνσή του από την ακαδημία, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί συμμετάσχει και να ψηφίσει σε μελλοντικές ψηφοφορίες.

Γουίλ Σμιθ

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συζητηθεί όσο κανείς τις τελευταίες ημέρες, λόγω της κίνησής του κατά τη διαρκεια της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του». Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, όμως το αστείο που έκανε ο κωμικός για το καραφλό κεφάλι της γυναίκας του, Τζέιντα που πάσχει από αλωπεκία, τον έβγαλε «εκτός ορίων».

Κρις Ροκ: Εκτοξεύτηκε η καριέρα του μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ - Στα ύψη τα εισιτήρια για το σόου του

Μπορεί να τις «έφαγε» στην βραδιά των Όσκαρ, ωστόσο φαίνεται πως τελικά ο Κρις Ροκ είναι ο μεγάλος νικητής. Αρχικά, όπως όλα δείχνουν δεν είχε ευθύνη αυτός για την ατάκα που ξεστόμισε, αλλά αντιθέτως, η διοργάνωση του θεσμού. Ωστόσο η hot ατάκα βλέπουμε πως εκτόξευσε την δημοφιλία του comedian.

Μαλιστα η stand up comedy εκπομπή του που χρεωνόταν στις διαδικτυακές πλατφόρμες στα 48 δολάρια πλέον έχει εκτοξευτεί στα 341!

Σύμφωνα με την πλατφόρμα εισιτηρίων TickPick μετά το περιστατικό στα Όσκαρ, το show του Κρις Ροκ έχει πουλήσει περισσότερο απ’ όσο μέσα σε ολόκληρο το μήνα.

Από ένα χαστούκι μπορεί να φτιαχτεί η καριέρα σου. Δεν είναι κι άσχημο τίμημα για να πληρώσει κανείς. Ειδικά όταν μετά σου ζητά συγγνώμη και ο Γουίλ Σμιθ.