Μιχάλης Οικονόμου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Νικηφόρο - Ποζάρει μπροστά από το ηλιοβασίλεμα

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Οικονόμου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Νικηφόρο - Ποζάρει μπροστά από το ηλιοβασίλεμα

Ο Μιχάλης Οικονόμου είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, αυτή τη φορά ο ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση όπου φωτογράφισε τον γιο του, Μιχάλη μπροστά από το ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Μάλιστα, ο ίδιος όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας ωστόσο πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε αποκαλύψει το γεγονός πως αισθάνεται ότι επειδή είναι μια ομόφυλη οικογένεια, μπορεί να είναι στόχος όσο μεγαλώνει.

Η τρυφερή ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου

Ανάρτηση Μιχάλη Οικονόμου

"Κόλαφος" ο Μιχάλης Οικονόμου - «Έχουμε ταμπού σαν κοινωνία... Ακόμα σκοντάφτουμε σε λέξεις»

Το απόγευμα της Πέμπτης 10/02 ο Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Η τριλογία των Λήμαν Μπράδερς» στο θέατρο του Νέου Κόσμου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τα κοινωνικά ταμπού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος μαζί με τον αγαπημένο του βάφτισαν το παιδάκι τους.

«Σίγουρα υπάρχει μεγάλο περιθώριο και για την παιδεία και για την κοινωνία. Τόσα πράγματα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες που από την παιδεία και από το σχολείο δεν έχουμε αποκτήσει το λεξιλόγιο να μιλήσουμε για αυτά. Ακόμα σκοντάφτουμε σε λέξεις.

Για όλα αυτά που συνέβησαν με το metoo, την διαφορετικότητα, πως αγκαλιάζουμε την αποδοχή και την ανεκτικότητα. Υπάρχουν λέξεις που τρέμουμε να τις χρησιμοποιήσουμε αλλά νομίζω πως σε άλλες χώρες αυτά τα μαθαίνουν τα παιδιά από το δημοτικό.

Για την σεξουαλικότητα και τον έρωτα έχουμε λίγα ταμπού σαν κοινωνία. Παρόλα αυτά δεν μπορεί κανείς να ελέγξει την κοινωνία, να την αλλάξει. Αυτό που μπορεί να αλλάξει κανείς είναι ο εαυτός του και για αυτό κάνουμε ψυχοθεραπεία.

Νιώθω ότι πάει σε μια αφύπνιση η κοινωνία γενικότερα. Από το πόσο μας αφορά το περιβάλλον, η κλιματική αλλαγή και πόσο ξαφνικά βγαίνουμε έξω και μιλάμε στις κάμερες για τα λάθη και τις πληγές μας. Αυτό δεν συνέβαινε πριν μερικά χρόνια και νομίζω πως υπάρχει μια αφύπνιση προς αυτό το κομμάτι».