Αγνώριστη η Τζούλια Καραγιάννη από το Power of love - Το υπερπολυτελές ταξίδι της στο Ντουμπάι

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Τζούλια Καραγιάννη από το Power of love - Το υπερπολυτελές ταξίδι της στο Ντουμπάι

Την Τζούλια Καραγιάννη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Power of love» ή κοινώς στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Μπορεί η ίδια να παρέμεινε αρκετό καιρό στο παιχνίδι, ωστόσο λίγο αργότερα και την είδαμε να αποχωρεί αλλά και να χωρίζει με τον Μιχάλη Κάββαλο από το ριάλιτι.

Πλέον η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της,

Μάλιστα, η Τζούλια Καραγιάννη πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της από το Ντουμπάι όπου αναμφίβολα είναι πιο εντυπωσιακή αλλά και ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, πρώην παίκτης του Power of love έχασε πρόσφατα την μητέρα του.

Πως είναι σήμερα η Τζούλια Καραγιάννη από το Power of love

Πρώην παίκτης του Power of love κυκλοφόρησε βιβλίο - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη ζωή του!

Ο νικητής του Power of love 2 Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας άντρας ο οποίος κέρδισε το παιχνίδι της αγάπης, ωστόσο η ζωή του εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά. Ο νεαρός άντρας είχε δείξει μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ την απλότητα του χαρακτήρα του και τις απαιτήσεις του από τη ζωή. Αυτό που κανείς δεν είχε καταλάβει και σίγουρα δεν περίμενε από αυτόν ήταν το βιβλίο που κυκλοφόρησε, καθώς απασχολούσαν μόνο οι εξελίξεις για τα προσωπικά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, ο Παύλος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Το άγνωστο χθες». Πρόκειται για μια αυτοβιογραφία, στην οποία αναφέρονται μέσα δύσκολα σημεία της ζωής του νικητή, η σχέση που είχε με το αλκοόλ και το τέλμα που ήρθε κάποια στιγμή αφού σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του

«Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό και θλιβόμουν βαθιά, βαθύτερα νομίζω από κάθε στιγμή της ζωής μου που δεν ήθελα να
είμαι εδώ».
«Ήταν τη στιγμή που άκουγα ένα τραγούδι και είπα πως μέχρι εδώ όλα καλά, καιρός ήταν να δώσω μια στο κεφάλι μου με το όπλο να τελειώνω. Μετά ας μάζευαν το κουφάρι μου. Ας σκούπιζαν τα αίματα από τη σκοπιά μου… Σήκωσα το όπλο, το ακούμπησα στο κεφάλι μου»

Παύλος Παπαδόπουλος